Afgelopen zondag werd de finale gespeeld bij Hotak’68 van de Table Stars finale. In totaal deden 23 jeugdspelers mee van 4 verschillende verenigingen. Veel ouders en begeleiders waren aanwezig. Een mooi podium voor de (hoofdrol)spelers van deze sportieve tafeltennisdag.

Namens Hotak’68 speelden Finn d’Hondt, Thimo van Oers, Evan Konings, Tuur van der Poel en Cobi en Duuk Jansen. Na een gezamenlijke warming-up werden de wedstrijden gespeeld. Als afsluiting werd het krantenspel gespeeld. Dit is altijd een sportieve strijd om de winst.

Finn en Thimo wonnen als team met 5-0 van Vice Versa’51 uit Oudenbosch. Ook Tuur en Cobi wisten al hun wedstrijden in winst (5-0) om te zetten. Evan en Duuk speelden in een groep met 3 teams. Zowel met TCO’78 en Vice Versa’51 deelden ze de punten, eindstand 2-2.

Na het eindspel werden de medailles uitgereikt aan de beste spelers bij de meisjes en jongens. Finn wist al zijn gespeelde wedstrijden te winnen en behaalde een mooie gouden medaille. Thimo van Oers werd knap 3e en ontving een bronzen medaille.

Als afsluiting liepen alle spelers en speelsters een ereronde langs alle ouders en begeleiders. Een leuke afsluiting van weer een mooi Table Stars seizoen.