Paratafeltennis

Tafeltennis is een sport voor iedereen! Tafeltennis kan door iedereen en op alle niveaus gespeeld worden. belangrijk voor beoefening is plezier en zelfvertrouwen. Para-tafeltennis is voor met mensen met een lichamelijk en of verstandelijke beperking voor wie dat geldt dat hun beperking invloed heeft op het spelniveau en of tafeltennisbeleving.

De tafeltennisbond (NTTB) organiseert prestatieve en recreatieve wedstrijdvormen en werkt veel samen met de lokale verenigingen op het gebied van trainingsmogelijkheden en het spelen van wedstrijden.

De NTTB wil zodanig de spelers en verenigingen faciliteiten bieden dat er ook voor deze doelgroep een goed aanbod mogelijk is. De para-spelers zijn binnen Hotak’68 geïntegreerd binnen alle trainings- en wedstrijdmogelijkheden. De paraspelers trainen mee in de reguliere trainingsgroepen en competitie. Gediplomeerde trainer Frans Verboven heeft zich de laatste jaren verdiept en gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van para-tafeltennissers.

Hotak’68 heeft verschillende leden met die tafeltennissen met een beperking. Ze doen dit elk op hun eigen niveau en manier. In het verleden hebben deze leden al een aantal successen behaald op verschillende ranglijst toernooien, Nederlands Kampioenschappen en recreatieve toernooien.

Heb jij een beperking en zou je willen kijken en proberen of tafeltennis iets met voor jou is? Vraag dan informatie op bij secretaris Adriënne Suijkerbuijk: hotak68@ziggo.nl of 06 – 2863 2820