Clubsponsors

Bij TTV Hotak ’68 zijn er verschillende mogelijkheden om de club te steunen. In overleg bespreken we graag welke sponsormogelijkheden er zijn. Dit aan de hand van de beschikbare bijdrage en zaken die we als vereniging nodig hebben en aan willen schaffen. Hier bij moet je denken aan tafeltennistafels, afzettingen, telborden en andere materialen.

Ook is het mogelijk om een team of meerdere teams te voorzien van kleding. Shirts, broekjes, trainingspakken of sportassen behoren tot de mogelijkheden.

Voor vragen betreft sponsoring kun je contact opnemen met Patrick van Loon via 06 – 8129 2063 of mailen naar patrickvloon@outlook.com.

Als Independent Aerospace Service Provider bieden zij op maat gemaakte oplossingen voor regionale, commerciële en militaire vliegtuigen. Van het leven van onderdelen en het aanbieden van uitwisselingsprogramma’s tot MRO- en modificatieprogramma’s voor componenten, ze streven erna om onze klanten niets dan uitmuntendheid te bieden in alles, van engineering tot klanten service.

Hun drive draait om één doel: vliegtuigen houden waar ze thuishoren, in de lucht.

Bezoek de website van Fokker Service Group via www.fokkerservices.com.

Tummers Plaatbewerking groeide door de jaren heen tot dé one-stop shop voor compleet plaatwerk. Wat uw wensen ook zijn, zij denken met u mee en zorgen voor een naadloos passende oplossing. Omdat ze alles vanaf de ontwerpfase tot en met de assemblage in eigen huis regelen, kunnen ze zelfs compleet afgemonteerde eindproducten aanleveren.

Bezoek de website van Tummers Plaatbewerking via www.tummersplaatbewerking.nl.

De Kok Bouwgroep

De Kok Bouwgroep is een betrokkenbedrijf, actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud. Vanuit hun vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout bouwen zij voor bedrijven en overheden (B2B) in Zuidwest Nederland. Zij streven altijd naar relaties voor de lange termijn. Langdurige samenwerkingen waarin zij bouwen, onderhouden en na lange tijd renoveren. Zij denken en handelen daarbij altijd vanuit hun motto ‘Beloven en Waarmaken’ en gaan ze voor kwaliteit!

Bezoek de website van De Kok Bouwgroep via www.dekokbouwgroep.nl.

Al jarenlang is tafeltennis specialist Sport Europe onze vaste leverancier van alle tafeltennismaterialen. Denk aan tafels, kleding, ballen, schepnetten, telborden, teltafels en afzettingen. Maar ook materiaal om mee te spelen, batjes en rubbers, worden door leden besteld bij Sport Europe. Dankzij een fijne samenwerking krijgen onze leden korting op bestellingen.

Bezoek de website van Sporteurope via www.sporteurope.nl.