Over onze club

Tafeltennisvereniging Hotak ’68

Hotak ’68 is een gezellige en ambitieuze tafeltennisvereniging in Hoogerheide. Bij onze tafeltennisclub is plaats voor jong en oud, recreatief en prestatief. Bij onze vereniging is een aantal fanatieke trainers actief die onze leden leren tafeltennissen. Wij trainen in zaaldeel 1 van sporthal MFC het Kloosterhof in Hoogerheide.

Trainingen

Alle leden krijgen de mogelijkheid om minimaal één of twee keer per week te trainen/spelen. Voor de trainingen zijn binnen de club een aantal gediplomeerde trainers en assistent-trainers actief. De coördinatie van de trainingen is in handen van onze Technische Commissie. Als je que niveau dusdanig stijgt dat je ook met een andere trainingsgroep kunt gaan meetrainen, dan zal de trainer dit met je overleggen.

Paratafeltennis

Indien u een beperking heeft kunt u ook bij ons komen tafeltennissen. Wij hebben geen aparte groep voor paratafeltennissers, maar u kunt gewoon met de reguliere training op uw niveau mee trainen. De oefeningen worden indien gewenst voor u aangepast. We hebben al zo’n 4 parasporters die ieder op hun eigen niveau met veel plezier aan het tafeltennissen zijn.