Trainingsgroepen

Maandagavond 18:30 – 19:45 uur: alle jeugdleden

Deze trainingsgroep bestaat (vooral) uit jonge kinderen die aan het begin van hun tafeltenniscarrière staan. Onder leiding van de trainer Patrick en assistent-trainers Linley en Joey leren ze de basisgrepen en slagen van de sport. We proberen de groep klein te houden omdat we de kinderen zo veel mogelijk aandacht willen geven.

Maandagavond 19:45 – 21:30 uur: alle senioren

Bij deze training zijn alle senioren van de vereniging welkom. Onder begeleiding van Adriënne trainen de senioren onder het motto ‘Je bent nooit te oud om te leren’. Er wordt elke week fanatiek getraind.

Dinsdagmiddag 13:00 – 15:30 uur: sportoverdag

Ook voor ouderen is er plaats bij de club. Een middagje sporten en tussendoor een bakje koffie. Beweging met veel gezelligheid. Een combinatie waar ze blij van worden! Ook bij deze training staat er een gediplomeerd trainer. Frans zorgt er voor dat iedereen lekker in beweging komt.

Dinsdagmiddag 15:30 – 16:30 uur: techniektraining

Een extra training verzorgd door Frans, speciaal voor fanatieke jeugdleden die nog op de basisschool zitten. Deze groep bestaat uit maximaal 6 kinderen waardoor ze een uur lang heel veel aandacht krijgen.

Dinsdagavond 19:00 – 20:30 uur: alle senioren

Wederom een avond waarbij alle seniorenleden veel al competitiespelers, welkom zijn om te komen trainen. Trainer Ton heeft elke week een nieuw thema waaruit verschillende oefeningen uitkomen die makkelijk beginnen maar moeilijk eindigen.

Donderdagavond 19:00 – 20:30 uur: alle senioren en jeugd 1

Combinatiegroep van jeugd en senioren onder begeleiding twee trainers: Frans en Adriënne. Ook is er een mogelijkheid om op deze avond in overleg met de trainers vrij te spelen.