Achtste ronde competitie senioren

In de week van 10 tot en met 15 april a.s. wordt de achtste ronde in de voorjaarscompetitie 2023 gespeeld. Het programma volgt later. De weeknummers verlopen niet in volgorde!

Negende ronde competitie jeugd

Op zaterdag 15 april wordt de negende ronde in de voorjaarscompetitie 2023 gespeeld. Het programma volgt later.  

Negende ronde competitie senioren

In de week van 17 tot en met 22 april a.s. wordt de negende ronde in de voorjaarscompetitie 2023 gespeeld. Het programma volgt later. De weeknummers verlopen niet in volgorde!

Tiende ronde competitie jeugd

Op zaterdag 22 april wordt de tiende ronde in de voorjaarscompetitie 2023 gespeeld. Het programma volgt later.  

NK Veteranen

Het NK Veteranen voor alle 40 plussers wordt gespeeld in de Margriethal in Schiedam. Meer informatie kan je op vragen bij Adriƫnne Suijkerbuijk. Inschrijven kan tot 25 maart a.s. Gert Gosselink en Roald Vos hebben zich ingeschreven.

Table Stars duo competitie 3e ronde

Zondag 23 april wordt de 3e ronde van de Table Stars duo-competitie gespeeld. We zijn deze zondag te gast bij het ODT in Roosendaal. De Table Stars duo-competitie is bedoeld voor beginnende tafeltennis met een ELO-rating later dan 300. We starten de ochtend met een gezamenlijke warming-up. Daarna worden in teams van 2 de wedstrijdjes […]

P/D Wedstrijden afdeling Zuid-West

Op vrijdag 12 mei worden de promotie degradatiewedstrijden gespeeld in de afdeling Zuid-West. Na afloop van de voorjaarscompetitie wordt het speelschema gepubliceerd. Onze wedstrijdsecretaris zal tijdig de betreffende teams informeren.

Para-toernooi te Hoogerheide

Op zaterdag 13 mei a.s. wordt in Hoogerheide een para-toernooi georganiseerd. Later volgt meer informatie.