De eerste ronde van de Table Stars Competitie is vandaag gespeeld. Namens Hotak’68 namen
Finn ‘d Hondt en Thimo van Oers deel.

We waren deze ronde te gast bij Tanaka uit Etten-Leur. In totaal namen 20 spelers deel van 6 verenigingen uit de regio West van de afdeling ZuidWest.

Na een gezamenlijke warming-up werden de wedstrijden gespeeld. Finn en Thimo speelden tegen 2 spelers van Tanaka, te weten Timo Braire en Edward Efimov. Finn opende tegen Timo en ging gelijk goed van start met een mooie 3-0 overwinning.

Thimo speelde daarna tegen Edward. Ook hij had een hele goede start en zorgde voor een 2-0 stand. Finn tekende voor zijn 2e overwinning door een mooie 3-0 overwinning tegen Edward. Thimo speelde daarna een spannende wedstrijd tegen Timo. Na een voorsprong verloor hij nipt de 1e game met
11-13. In de 2e kwam hij terug van een achterstand en won netjes de game met 11-9. De derde game was voor Tanaka. Na een gelijk opgaande strijd in de 4e ging de winst naar Braire.

Als afsluiting van de wedstrijden staat altijd de dubbelwedstrijd op de planning. De Hotakkers speelden goed en pakte met 3-0 de winst tegen het Tanaka-duo. Met deze winst werd de eindstand 4-1 voor de Hotakkers. Een mooie start van de Table Stars competitie.

Na de wedstrijden wordt de ochtend altijd afgesloten met een leuk eindspel.
De volgende ronde is gepland op zondag 22 oktober. Er wordt dan gespeeld bij ODT in Roosendaal.