Zondag 21 mei jl. werd de finale van de Table Stars duo competitie gespeeld. Bij Tanaka in Etten-Leur speelden de regio Midden en West samen om de prijzen.

De Table Stars duo competitie wordt georganiseerd voor beginnende tafeltennissers uit de regio. Namens Hotak’68 namen Finn d’Hondt, Thimo van Oers, Iris Wilms en Naomi van Hemert deel.
Eens in de maand wordt bij een vereniging in de regio een ronde gespeeld. De tafeltennisochtend begint altijd met een gezamenlijke warming up. Daarna worden de wedstrijden gespeeld en er wordt afgesloten met een leuk eindspel. Naomi en Iris speelden samen tegen Michelle en Senna van Waalwijk. De Hotak’68 meiden speelden spannende games die maar nipt werden verloren. Ze hebben meer dan hun best gedaan en boden goed tegenstand maar toch ging de overwinning naar Waalwijk.

Finn en Thimo speelden samen tegen 3 spelers van Batswingers uit Gilze. De jongens pakten knap de winst in de enkelspelen. Samen wonnen ze ook de dubbel. Een mooie overwinning in deze finale.

Na een sportieve strijd bij het eindspel werd de ochtend afgesloten met de prijsuitreiking. Natuurlijk hoort bij een finale een mooie beker of medaille. Bij deze finale ontvingen de beste 3 meisjes en beste 3 jongens een medaille.

Namens Hotak’68 vielen Iris en Naomi in de prijzen. Ze deelden samen een mooie 3e plaats. Een knappe prestaties, vooral gezien het feit dat ze pas in oktober zijn gestart met tafeltennissen. Gefeliciteerd Naomi en Iris.

Bij de jongens hadden we ook een medaillewinnaar. Net als bij de meisjes viel de in oktober gestarte Thimo van Oers in de prijzen. Hij werd knap, en voor hem verrassend, 2e! Finn d’Hondt viel nipt buiten de top 3. Goed gedaan Thimo en Finn.

Al met al een zeer geslaagde ochtend voor de Hotakkers. In september krijgt de Table Stars duo competitie weer een vervolg.