De 3e ronde van de Table Stars competitie werd gesplitst in 2 ronden. Gezien de start van de meivakantie gaf het enthousiasme van de deelnemers de doorslag. Alle deelnemers hadden de keuze te spelen op 16 en of 23 april.

Elke Table Stars ronde wordt gestart met een gezamenlijke warming up. De wedstrijden worden gespeeld in duo’s. Iedere speler speelt 2 enkelwedstrijden en samen een dubbel. Afsluitend wordt een eindspel gespeeld. In Oudenbosch hadden 20 spelers zich aangemeld. In Roosendaal waren 16 spelers aanwezig van de regio-verenigingen.

Zondag 16 april jl. werd er gespeeld bij Vice Versa’51 in Oudenbosch. Namens Hotak’68 namen Iris Wils, Naomi van Hemert, Thimo van Oers en Tuur van der Poel deel.

Thimo en Tuur speelden tegen het duo Joep Otten en Stef Verschuren van de thuisvereniging. De jongens gingen goed de strijd aan tegen de jongens uit Oudenbosch. Thimo kwam knap 2 keer tot winst. Tuur verloor na 3 spannende games van Stef maar wist de andere wedstrijd te winnen. Samen wonnen ze ook de dubbel. De eindstand werd 4-1.

Naomi en Iris speelden samen tegen Joan van Kester en Jasper Klasen van ODT uit Roosendaal. Het werd een sportieve en spannende wedstrijd. Tien van de 19 gespeelde games werden beslist met 2 punten verschil. Het resultaat van deze wedstrijd viel uit in het voordeel van de Hotakkers. Iris en Noami wonnen knap al hun partijen en bepaalden de eindstand op 5-0.

Zondag 23 april werd er gespeeld bij ODT in Roosendaal. Thimo van Oers en Finn d’Hondt vormden samen een duo.

Ze speelden tegen Tygo de Rooij en Albert Efimov van Tanaka uit Etten-Leur. Met goed tafeltennis wisten Finn en Thimo al hun wedstrijden te winnen. Ondanks dat de tegenstanders in sommige games goed tegenstand boven, pakten de jongens een mooie 5-0 overwinning.

Goed gedaan Iris, Thimo, Naomi, Tuur en Finn.

Groep 16-04-2023 Vice Versa’51 Oudenbosch
Groep 23-04-2023 ODT Roosendaal
Overzicht zaal ODT Roosendaal