Zondagochtend 9 uur een lege zaal in MFC Kloosterhof. Met hulp van leden en ouders was de zaal in een mum van tijd opgebouwd met 9 tafels. Klaar voor een superleuke Table Stars tafeltennisochtend bij Hotak’68.

Met 30 enthousiaste kids van 6 verenigingen uit de regio West, veel ouders, begeleiders en andere toeschouwers. Een mooi toneel voor een zeer geslaagde Table Stars ronde bij Hotak’68.

Namens Hotak’68 namen Tuur van der Poel, Naomi van Hemert, Iris Wilms, Thimo van Oers en Finn d’Hondt deel.

Na de opening werd gestart met een warming-up. Anouk Steenbak verzorgde de warming up voor de 30 uitgelaten tafeltennissers. Daarna werd het tijd voor de wedstrijden. Maar liefst 14 teams waren ingeschreven. Op 8 tafels speelden 2 teams tegen elkaar.
Elke speler speelde 2 enkelwedstrijden en een dubbel. Er werden leuke en spannende wedstrijden gespeeld in de overvolle zaal van Hotak’68.

Tuur en Thimo speelden samen tegen het team van het Markiezaat. Tuur nam voor de eerste keer deel. Het was een prima debuut voor de net gestarte tafeltennisser. Hij won net als teamgenoot Thimo van Oers 1 partij. Samen wonnen ze ook knap de dubbel. Jongens knap gedaan!

Naomi van Hemert en Iris Wilms namen voor de 2e keer deel. Naast gezellig samen in één team spelen lieten ze ook goed en mooi tafeltennis zien tegen het team van Vice Versa’51 uit Oudenbosch. Ze wonnen knap alle wedstrijden. Goed gedaan Naomi en Iris.

Finn d’Hondt was gekoppeld aan Rafael van ODT uit Roosendaal. Ze speelden tegen de sterkte spelers. Knap won Finn net als zijn teamgenoot 1 partij. De dubbel leverde spannende games op, maar werd helaas verloren. Goed gedaan Finn, je bent echt goed aan het tafeltennissen.

Na de wedstrijden wordt de ochtend altijd afgesloten met een eindspel. Het krantenspel blijft altijd favoriet. Dit is altijd zo een mooie sportieve strijd. Wie heeft als eerste de krant geraakt tot het kleinste formaat, het batje omgeslagen en de bekertjes van tafel gespeeld. De overwinning van de betreffende tafel wordt altijd met veel gejuich gevierd. Met veel hulp was de zaal na afloop ook weer snel leeg.
Al met al een top tafeltennisochtend voor de beginnende spelers van onze en andere verenigingen uit de regio West.