Zondag 12 februari werd de 1e ronde in het voorjaar gespeeld van de Table Stars duo competitie. Bij het Markiezaat in Bergen op Zoom namen namens Hotak’68 Iris Wilms, Thimo van Oers, Finn d’Hondt en Noami van Hemert deel.

Met 27 deelnemers in totaal het grootste aantal sinds lange tijd voor de regio West. Gestart werd met een warming up, waarna de wedstrijden werden gespeeld. Noami en Iris namen voor de 1e keer deel. Thimo had in december al een keer ingevallen en Finn ‘d Hondt speelde al een aantal keer mee. In teams werd er gespeeld tegen een ander team van een andere vereniging.

Naomi en Iris speelden tegen het Markiezaat 2. De nieuwelingen van Hotak’68 wonnen ieder knap 1 enkelpartij en boden in de andere wedstrijden goed tegenstand. Finn en Thimo speelden samen met Bram van TCS. Thimo won knap zijn 2 enkelwedstrijden. Finn en Bram wonnen ook hun enkel en zorgen in de dubbel samen voor een mooi 5-0 overwinning.

Geëindigd werd met een leuk eindspel. Bij het krantenspel moet de krant die op tafel ligt worden geraakt, waarna deze een keer wordt dubbel gevouwen. Na het raken van de kleinste vorm moeten nog 2 bekertjes van tafelgesloten worden. Dit spel is altijd een leuke strijd tussen de verschillende groepen.

warming up
Naomi van Hemert
Iris Wilms
Thimo van Oers
Finn d’Hondt
eindspel
groepsfoto