Na 3 voorronden gespeeld te hebben op diverse locaties werd afgelopen zondag de finale van de Table Stars competitie gespeeld in Tilburg.

Bij elke voorronde wordt er gestart met een gezamenlijke warming up, daarna wordt er gespeeld in teams van 2. De twee spelers van elke team spelen 2 enkelwedstrijden tegen elkaar en eindigen met een dubbelwedstrijd. Als afsluiting van een leuke en sportieve ochtend wordt er een eindspel georganiseerd. In de finale speelden de teams van regio Midden en West tegen elkaar.

Namens Hotak’68 speelden Thimo van Ingen samen met Finn d’Hondt. Tom van Oers speelde met Bram Bruynseels van TCS uit Steenbergen. Thimo van Oers werd last minute ingedeeld door een afmelding. Hij heeft al een aantal keer getraind bij Hotak’68 en kan al een aardige bal slaan.

Thimo en Finn speelden tegen de broers Aiden en Brandon Yeun van Belcrum uit Breda. De Hotak’68-jongens speelde en goede partij en wonnen uiteindelijk eenvoudige beiden hun twee enkelpartijen met 3-0. Ook het afsluitende dubbel met 3-0 gewonnen. Knap gedaan jongens, 5-0 winst!

Het werd een mooie sportieve strijd tussen de beste teams uit Midden en West. Namens Hotak’68 speelde Tom van Oers met gelegenheidspartner Bram Bruysneels uit Steenbergen. Helaas kwam Bram niet tot winst in zijn enkelwedstrijden. Tom wist 1 partij te winnen. In zijn eerste enkel kwam hij 2-0 voor maar verloor de 3e en 4e game. In de vijfde game won hij nipt met 11-9. In zijn tweede partij kwam hij 2-0 achter en sleepte een vijfde game uit het vuur welke hij nipt met 11-9 verloor. Winst in de dubbel ging naar tegenstander Tios’51 1.

Thimo van Oers speelde met een speelster van Tios’51 3 uit Tilburg. Thimo opende knap de wedstrijd met game winst, maar verloor zijn eerste enkelwedstrijd. Zijn 2e partij wist hij heel knap te winnen met 11-6 in de vijfde game. Samen met Catelina won hij ook de dubbel.  Heel goed gedaan bij je debuut Thimo.

PRIJSUITREIKING TABLE STARS

Aan het eind van de sportieve ochtend vond de prijsuitreiking plaats van de Table Stars finale. Elke gespeelde wedstrijd telt mee in de individuele einstand bij de meisjes en jongens. Bij jongens eindigden Thimo van Ingen en Tom van Oers beiden met 8 overwinning in 9 wedstrijden. Hierdoor behaalden ze een gedeelde 1e plaats. Gefeliciteerd Thimo en Tom.

Thimo van Oers
Thimo van Ingen
Tom van Oers
Finn d’Hondt
warming up
overzicht wedstrijden
eindspel

winnaars jongens
alle deelnemers
Thimo, Finn, Thimo en Tom