Zaterdag 25 mei jl. namen drie spelers van Hotak’68 namen deel aan het Basisscholenkampioenschap in Nieuwegein. Spelers van de basisschool in groep 5/6 en 7/8 mochten inschrijven. Finn d’Hondt, Evan Konings en Thimo Oers speelden in de 1e ronde een 5-kamp. Middels een plaats in de einduitslag werden de spelers weer ingedeeld in een meerkamp voor de 2e ronde.

Middels deze ronde werd de finale meerkamp gespeeld. De 3 Hotakkers wisten in elke ronden een aantal wedstrijden te winnen. Helaas was dat niet voldoende voor een plaats in de finaleronde.

Voor Finn, Evan en Thimo was er een mooie medailles. Het was een leuk toernooi om veel wedstrijden te spelen tegen andere tegenstanders.

Een leuke sportieve tafeltennisdag met een leuke strijd tussen de scholieren van de verschillende verenigingen. Lees een uitgebreid verslag via deze link: Een super succesvolle editie van de finale van Table Stars – The Battle – NTTB

Dank aan de begeleiding en ouders die aanwezig waren.