In het weekend van 11 en 12 mei stonden er 2 toernooien op de kalender. In de aanloop naar het Hotak’68 pararanglijsttoernooi op 1 juni en het NK op 29 juni waren dit weer uitgelezen mogelijkheden voor extra wedstrijdritme en conditieopbouw.  Op zaterdag was er een toernooi in Niel België.

Voor Hotak’68 nam Mark Alberti de honneurs waar. In de ochtend werd er in 5 poules gespeeld. Mark wist alle 4 de poulewedstrijden te winnen. Hierna speelde hij in de 8ste, kwart en halve finale tegen goede Belgische tegenstanders. Mark won deze wedstrijden en de finaleplek was een feit. De finale verloor hij van een Nederlandse topspeler dus dat was zeker geen schande. Knappe 2de plaats voor Mark.

Op zondag was er een toernooi bij Alexandria’66 in Rotterdam. Voor Hotak’68 speelden Bas Rongen en Mark Alberti mee. Hier waren 18 deelnemers verdeeld in 3 poules die allemaal een 6- kamp speelden. Bas en Mark speelden beide in de A Poule.

Bas startte helaas niet zo sterk en verloor de eerste 2 wedstrijden, hierna herpakte hij zich goed in de 3e wedstrijd maar verloor net in een zenuwslopende 5- setter. In zijn 4de wedstrijd haalde Bas een knappe overwinning binnen. De laatste wedstrijd speelde hij tegen Mark die inmiddels al 3 van de 4 wedstrijden had gewonnen. Mark won deze wedstrijd en werd daarmee ook de winnaar in de poule.

Een meer dan uitstekend weekend voor Mark. Dit belooft veel goeds voor de komende paratafeltennistoernooien.