Na het behalen van het kampioenschap op zaterdag in de 4e klasse junioren A ging op zondag het tafeltennissen gewoon door. Bij TCO’78 werd de 3e ronde van de Table Stars duo competitie gespeeld. Thimo en Evan zijn de vaste deelnemers namens Hotak’68  bij alle Table Stars wedstrijden.

Thimo speelde samen met Jasper Klasen van ODT uit Roosendaal. Evan had aan Timon van Geffen van het Markiezaat ook een goede teamgenoot.

Thimo speelde samen met Jasper tegen het Vice Versa’51 trio Annemein, Stef en Joep.
Er werden veel spannende games gespeeld in de 4 enkelpartij en de dubbelwedstrijd. Thimo zette zijn goede wedstrijdritme voort en won verloor geen game tegen zijn 3 tegenstanders uit Oudenbosch. Jasper won knap ook zijn partijen maar had in 2 wedstrijden een beslissende vijfde game nodig. Ondanks dat de Vice Versa’51-spelers goed tegenstand boden werden ze niet beloond wat een mooie 5-0 overwinning betekende voor de het gelegenheidskoppel Thimo en Jasper.

Tegen Tanaka uit Etten-Leur maakte Evan Konings in zijn beide enkelwedstrijden de 5 games vol. Met een hele goede wedstrijdmentaliteit weet hij zich altijd goed in de wedstrijd te knokken en de goede dingen op het juiste moment te doen, wat hem 2 overwinningen opleverde. Heel knap van Evan, voor gezien het feit dat hij sinds september pas aan het tafeltennissen is!

Teamgenoot Timon, zoon van oud Hotakkers Bob en Simone van Geffen, sleept ook een overwinning uit zijn vijfgamer In de andere partij won hij knap met 3-0. In de dubbel wisten de jongens samen ook de winst binnen te halen. Met 3 vijfgamers wist Tanaka goed tegenstand te bieden. Voor het duo een mooie 5-0 overwinning als eindresultaat.

Dank aan Tom van Oers voor het toezicht houden bij beide wedstrijden.

Gefeliciteerd Evan, Timon, Thimo en Jasper. Heel goed gedaan.