In een pittig onderonsje tussen Hotak 3 en ODT 2 uit Roosendaal eindigde de wedstrijd zoals ze begonnen was, in een gelijkspel. Met de behaalde 5 punten
(Roland van den Heuvel en Youri Aarden wonnen beide 2 enkelspelen en gezamenlijk het dubbel) is de voorsprong voor het ingaan van de laatste competitieronde 6 punten op naaste belager The Back Hands 3 uit Sint Willebrord. Alfons Govers bood goed tegenstand als invaller.
Tegen deze titelconcurrent mogen ze het in de laatste speelronde afmaken. Drie punten zijn nodig om deze klus te klaren.

De mannen van het 1e seniorenteam sloot het seizoen af met een mooie 6-4 overwinning op de kampioen in de hoofdklasse A. Door blessures en een Rotterdam marathon op de planning op zondag speelde Youri Aarden mee.

Youri deed dit heel verdienstelijk met winst in 4 games op Lukasz Pawlukowski.
Gert Gosselink klopte knap de beste man uit deze competitiepoule Jacco Schoone. Ook pakte hij de wint tegen Pawlukowski. Edwin Kommers won ook 2 partijen. Hij bond ook Pawlukowski en Michal Mroczka aan de zegekar. Edwin en Gert wonnen ook de dubbel waardoor behoud in de hoofdklasse veilig werd gesteld.

Hotak 2 speelde 2 wedstrijden in het afgelopen weekend. Beide wedstrijden werden keurig met 7-3 gewonnen.

Op vrijdagavond tegen koploper LUTO 1 uit Eindhoven lieten de Hoogerheidenaren al blijken uit het goede hout te zijn gesneden. Zowel Dennis Overbeeke als Peter van Oevelen wonnen 3 maal. Patrick van Loon deed ook nog een duit in het zakje door 1 overwinning voor zijn rekening te nemen.

Een dag later kwam Smash 1 uit Raamsdonksveer op bezoek. Ook hun gingen kopje onder met 7-3. Peter van Oevelen won wederom 3 enkelspelen. Huub Hoofs en Dennis Overbeeke pakten beide 2 overwinningen mee. Het seizoen voor het 2e zit erop en een 2e plaats in de eindstand in de 2e Klasse B is een feit.

In de 5e Klasse C boekte Hotak 4 een knappe overwinning van 6-4 op kampioen die Meede 3 (stonden reeds mijlenver voor in punten, niet te achterhalen dus) uit Made. Cees de Leeuw was goed voor 4 punten, 3 enkelspelen en samen met maat Kees Overbeeke ook nog succesvol in het dubbel. Diezelfde Kees tekende voor de overige 2 punten.

Het 5e kreeg klop met 2-8 van TTC Middelburg 6. Met 10 punten achterstand op nummer voorlaatst De Pin Pongers 2 is het vrijwel onmogelijk om in de laatste competitieronde degradatie naar de 6e Klasse nog te ontlopen. Kees Adriaanse was goed voor 2 overwinningen.
Ook Hotak 6 moest het doen met een nederlaag en wel met 4-6 tegen Tanaka 8 uit Etten-Leur. In de laatste wedstrijd moeten ze met Vice Versa’51 3 uit Oudenbosch het gaan uitvechten wie 5e zal worden in de 7e klasse B.

Claudia van der Poel won 2 maal. Jantine Burgers-Schoonen was ook goed voor 2 punten waarvan 1 in haar schoot werd geworpen door opgave van de tegenstander.                                                       

Tekst Bas Rongen