Met een plaatsing bij de de beste 32 spelers waren Kim en Jeroen zeker van een plaats bij het Nederlands Kampioenschap in Zwolle.

Rond 10 uur gingen Kim en Jeroen gingen van start in het gemengde dubbel. Tegen het jonge duo Emine Ernst en Ivan Kahn werden het toernooi geopende voor de Hotakkers. Het Hotak-duo moest duidelijk even wennen. De eerste 2 games gingen met 12-10 en 11-2 verloren. De derde game wonnen ze met 7. Helaas konden ze geen vuist maken in de vierde, deze ging met 11-5 verloren.

Kim moest gelijk door in de dubbel. Samen met Vicky Schijven van the Backhands speelden ze tegen het duo Vonk en Bierdrager. De winst ging met 3-0 naar het Veenendaalse duo. Dit duo stelde zondag een plaats in de finale veilig.

In de enkel trof Kim de sterke Jorguseska van Dozy Den Helder. Er werden mooie punten en rally’s gespeeld helaas was het niet voldoende voor winst. Kom won knap de derde game. Jorguseska pakte daarna 2 games op rij, waardoor er een 1-4 stand en een overwinning voor Jorguseska op het bord verscheen. Hiermee was het NK voor Kim ten einde. Na een week ziek te zijn geweest zat er helaas niet meer in.

Jeroen dubbelde samen met Albers tegen de jonge de Boer en Hulshof. De jeugd pakte goed door en won met 3-0.

In de enkelklasse was Stephan Tromer zijn tegenstander. Een mooie 4-0 overwinning zorgde voor een plaats bij de laatste 16. Heel knap van de winnaar van het NK voor B-spelers. Later op de avond (20.30 uur) moest Jeroen nog aantreden tegen de nummer 2 van Nederland, Barry Berben.
Jeroen bood goed tegenstand in de 1e twee games (8 en 9) maar daarna stoomde Berben door naar een 4-0 overwinning, Helaas kreeg hiermee het toernooi geen vervolg voor Jeroen na zijn mooie overwinning tegen Tromer.

Jeroen en Kim zijn weer een mooie ervaring rijker en hebgestreden voor elk punt!

Jeroen, Tom en Kim bij het NK A in Zwolle.