Afgelopen weekend stonden maar 2 wedstrijden op het programma. Dit betrof verzette wedstrijden van de laatste competitieweek.

Jeugd 1 ontving ttv Goes en Never Despair was de tegenstander van senioren 1.

JEUGD

In de 4e klasse junioren haalde het 1e jeugdteam wederom flink uit. TT Goes 3 werd net als 2 weken geleden verslagen met 10-0. Evan Konings debuteerde heel knap in de competitie en won gelijk al zijn 3 enkelspelen. Een hele knappe prestatie! Thimo van Oers en Tijmen Janvier waren goed voor de overige 7 punten ( beide 3 enkelspelen en samen het dubbel ). Met een voorsprong van 18 punten op nummer 2 Kapelle 1 (hebben wel een wedsstrijd minder gespeeld) kunnen ze het kampioenschap al bijna ruiken.

SENIOREN

Senioren 1 won ook met duidelijke cijfers, 7-3 tegen de rode lantaarndrager Never Despair 4 uit Den Bosch. Door dit resultaat bekleden ze momenteel de 3e plaats in de Hoofdklasse A. Gert Gosselink won al zijn 3 enkelspelen en samen met Edwin Kommers ook nog het dubbel. Edwin zelf was nog goed voor 1 zege. De resterende 2 punten werden een prooi voor Eric Kuijper. De 7 punten zijn belangrijk voor behoud.

tekst Bas Rongen