Aankomend weekend staat het op de planning: het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis in Zwolle. Al jarenlang wordt er op het hoogste niveau gestreden in het Landstede Sportcentrum voor dé titel van het jaar: het NK. Ook zijn er veel side-evenementen te vinden zoals een verenigingscongres, scholentoernooi, bedrijven toernooi en het Jeugdklassetoernooi.

Kim ’t Hooft en Jeroen Kivits

Zaterdag 23 maart spelen Kim ’t Hooft en Jeroen Kivits namens Hotak’68 het NK Tafeltennis. Jeroen (14e geplaatst op de ranglijst) heeft onlangs zijn A-licentie terug heeft verovert en gaat nu de uitdaging aan tijdens de enkel, dubbel en mixdubbel. Dubbelen doet hij samen met Rino Alberts bij de heren dubbel en samen met Kim het mixdubbel.

Kim speelt net zoals Jeroen competitie in België, maar is toch (bijna) jaarlijks te vinden bij het Nederlands Kampioenschap in Zwolle. Ze staat 17e geplaatst op de ranglijst en zal dubbelen bij de dames samen met ex-hotakker Vicky Schijven. Zoals eerder geschreven dubbelt ze bij de mix met Jeroen.

De loting vindt donderdag plaats. Zodra de indeling bekend is zal deze hier worden geplaatst.

Tom van Oers

Op 21 januari jl. heeft Tom de meerkamp voor de 4e klasse gewonnen. Hiermee heeft hij zich geplaatst voor het jeugdklasse toernooi op zaterdag 23 maart, wat tijdens het Nederlands Kampioenschap A wordt gespeeld in de Landstede-sporthal in Zwolle. Zijn (toch wel) vaste coach Adriënne gaat mee als begeleiding. De indeling van Tom is al bekend en deze is te bekijken op Toernooi.nl.

Wij wensen jullie allemaal veel succes en plezier!