Wederom boekte het 1e jeugdteam een monsterscore. Nu werd TTC Middelburg 4 gedeclasseerd , de Zeeuwen kregen maar liefst met 10-0 om de oren. Door deze fikse overwinning hebben ze de koppositie in de 4e klasse nog eens extra verstevigd. Tijmen Janvier, Finn d’Hondt en de gebroeders Tom en Tim van Oers zien de gemaakte trainingsuren nu worden omgezet in uitstekende resultaten. En dat belooft veel goeds in het restant van de competitie.

Senioren

Hotak’68 1 verloor nipt met 4-6 tegen Smash’76 1 uit Sint Annaland. Met 14 punten uit 3 wedstrijden staan de Hoogerheidenaren voorlopig 5e in de Hoofdklasse A. Edwin Kommers nam knap 2 overwinningen voor zijn rekening. Roel van Elzakker en Gert Gosselink wonnen ieder 1 maal.  

Voor het 2e team kan het wel eens een mooi seizoen gaan worden in de 2e Klasse. Nu werd tegenstander Belcrum 5 verschalkt met 7-3. Peter van Oevelen en Huub Hoofs wonnen al hun 3 enkelspelen. Samen met Patrick van Loon won Peter ook nog keurig het dubbel.

Wat voor het 2e team geldt is ook zeker van toepassing op Hotak’68 3. Met een 6-4 overwinning op titelconcurrent TTC Middelburg 4 bezetten ze momenteel de 1e plaats in de 3e Klasse B en onderstrepen ze daarmee hun kampioensaspiraties. Zowel Youri Aarden als Linley Steenbak waren goed voor 3 punten.

In de 5e Klasse C lijkt het 4e het dit jaar te moeten doen met een plek in de middenmoot. Met een 5-5 tegen Belcrum 10 werd dat dan ook bevestigd. Kees Overbeeke etaleerde zijn klasse door 3 enkelspelen te winnen en het dubbel samen met Cees de Leeuw. Diezelfde Cees pakte ook nog een overwinning mee.

Het 5e speelde knap gelijk tegen Het Markiezaat 10 uit Bergen op Zoom, 5-5. Ondanks het gelijkspel staan ze laatste in de 5e Klasse en wordt het dit seizoen weer aanklampen of verzuipen. Voor de Hotakkers namen Alfons Govers ( 3 ), Mark Alberti en Joey Belloni de punten voor hun rekening .

In de 7e Klasse A won Hotak’68 6 met 6-4 tegen zuiderbuur TCO’78 4 uit Ossendrecht. Met 3 verliespartijen van 3-2 had er wellicht een grotere overwinning ingezeten. Roland van den Bogart en Ralph Tanke wonnen beide 2 maal en samen dubbelden ze ook naar de overwinning. Het 6e punt kwam op naam van Bas Rongen.