Het 1e jeugdteam lijkt nu echt op stoom te komen. Na de 10-0 overwinning van vorige week volgde nu een 1-9 overwinning op Westerzicht 1 uit Vlissingen. De koppositie in de 4e klasse A werd hierdoor extra verstevigd, zeker ook aangezien concurrent Kapelle 1 gelijk speelde. Tom van Oers en Finn D’Hondt wonnen al hun 3 enkelspelen. Thimo van Oers deed het niet veel minder door ook weer 2 partijen te winnen. Samen met broer Tom werd vervolgens ook nog keurig het dubbel gewonnen.

Senioren

In Bergen op Zoom kreeg Hotak 1 een flinke domper te verwerken. Het Markiezaat 3 gaf de Hoogerheidenaren een flinke veeg uit de pan, 9-1 verlies. Door dit resultaat bekleedt het 1e voorlopig de 5e plaats in de Hoofdklasse A. De Bergenaren daarentegen lijken onbedreigd (nu al 10 punten voorsprong op nummer 2) kampioen te gaan worden. Roel van Elzakker redde de eer door 1 partij te winnen.

Hotak 2 speelde in in de 2e klasse B 2 wedstrijden in het weekend (1 inhaalwedstrijd). Op vrijdag eerst tegen koploper Luto 1 en het 2e gaf meer dan goed partij, 5-5. Door dit gelijkspel blijven ze in het spoor van LUTO 1 met 8 punten achterstand maar wel met 1 wedstrijd minder gespeeld. Dennis Overbeeke en Peter van Oevelen waren beide goed voor 2 overwinningen terwijl Huub Hoofs 1 overwinning voor zijn rekening nam.

Een dag later moest Hotak 2 weer aantreden, nu tegen Tanaka 2. Met een fraaie 2-8 overwinning werd de achterstand op koploper LUTO 1 vakkundig weggewerkt zodat ze nu de 1e plaats in de poule even moeten delen. Dennis Overbeeke won 3 maal. Huub Hoofs en Peter van Oevelen konden beide 2 overwinningen toevoegen aan hun palmares. Het duo Huub/Dennis won tussendoor ook nog netjes het dubbel.                                 

In de 3e Klasse B verschalkte het 3e naaste belager ODT 2 uit Roosendaal met 6-4. Door deze zege staan ze nu aan de leiding met 3 punten voorsprong op nummer 2 ODT 2. Linley Steenbak en Roland van den Heuvel boekten ieder 2 overwinningen en samen ook nog het dubbel. Michel de Vries pikte ook nog een graantje mee.

Het 4e kreeg een flinke draai om de oren door met 10-0 klop te krijgen van lijstaanvoerder Die Meede 3 uit Made. Ondanks deze  forse nederlaag staan ze nog altijd 4e in de 5e Klasse C, met wel nog maar 3 punten voorsprong op nummer laatst.

Ondanks een verdienstelijke 5-5 tegen TTC Middelburg 6 blijft Hotak 5 aan de onderkant bungelen in de 5e Klasse B. Toon van Loon en Alfons Govers wonnen 2 partijen en samen ook nog het dubbel.

Na de 6-4 overwinning vorige week volgde ook nu weer een 6-4 overwinning voor Hotak 6. In Etten Leur werd het plaatselijke Tanaka 8 knap verslagen. Roland van den Bogart had het op zijn heupen, 3 winstpartijen in het enkelspel en samen met Claudia van de Poel ook winnaar in het dubbel. Ralph Tanke en Claudia van de Poel waren beide goed voor 1 overwinning.