In de 3e Klasse B deed Hotak 3 goede zaken door tegenstander Belcrum 8 uit Breda met 8-2 te kloppen. Door deze overwinning staan ze na 2 speelrondes fier aan kop. Martijn Withagen en Linley Steenbak wonnen beide 3 enkelspelen . Het dubbel was een prooi voor het duo Linley Steenbak en Michel de Vries. Diezelfde Michel de Vries wist 1 enkelspel naar zich toe te trekken.

Na de remise van vorige week speelde Hotak’68 1 andermaal gelijk in de Hoofdklasse A. Nu 5-5 tegen het 2e team van SV Red Star’58 2 uit het Limburgse Venray. Gert Gosselink won 2 maal. Samen met Roel van Elzakker werd het dubbel ook in winst omgezet. Na de rentree van Roel van Elzakker vorige week boekte hij nu knap zijn 1e overwinning in het enkelspel en ook Edwin Kommers kon er weer een overwinning bijschrijven.

Hotak’68 2 kreeg 3 punten in zijn schoot geworpen aangezien tegenstander Waalwijk 1 maar met 2 man kwam opdraven. Doordat zowel Peter van Oevelen als Dennis Overbeeke beide hun enkelspelen en samen het dubbel wisten te winnen stond er aan het einde van de avond een mooie 8-2 zege op het bord. Patrick van Loon kwam niet tot winst.

In de gelijk opgaande wedstrijd tussen Hotak’68 4 en ODT 5 was de uitslag niet verrassend, 5-5. Cees de Leeuw en Kees Overbeeke waren beide 2 maal succesvol en ook Jacqueline Ritzen wist een graantje mee te pikken.

In de 5e Klasse B verloor het 5e nipt met 4-6 tegen de Pin Pongers 2 uit de Wouwse Plantage. Alfons Govers, Toon van Loon en Mark Alberti schreven ieder 1 overwinning bij. Het droomduo Toon van Loon en Alfons Govers zorgden samen voor het 4e punt door het dubbel knap te winnen in 5 sets.

Het 6e kreeg wederom een flinke oorwassing. Na de 9-1 nederlaag van vorige week volgde er nu een 2-8 nederlaag tegen The Back Hands 6 uit Sint Willebrord. Wat volgt is nu voorlopig even de laatste plaats in de 7e Klasse B. Jantine Burgers-Schoonen liet bij vlagen zeer goed tafeltennis zien wat voor haar dan ook resulteerde in 2 knappe overwinningen.

Jeugd

De Hotakjeugd liet er geen gras over groeien. Tegenstander Kapelle 2 werd als ware overklast, 10-0. Tijmen Janvier en de gebroeders van Oers (Thimo en Tom) konden terugkijken op een prima wedstrijd. Door deze forse overwinning staan ze na 2 speelrondes op de 1e plaats in de Juniorenklasse 4.