De eerste tegenstander in de competitie voor Hotak 1 was het Tilburgse Irene 2. De wedstrijd ging gelijk op wat dan ook resulteerde in een 5-5 gelijkspel. Gert Gosselink begon het seizoen in de Hoofdklasse sterk door drie overwinningen voor zijn rekening te nemen. Edwin Kommers was goed voor 2 zeges. Terug van weggeweest: Roel van Elzakker, kwam ondanks de benodigde trainingen nog te kort en verloor helaas al zijn partijen.

In de 3e Klasse B begon het 3e voortvarend door met een 3-7 overwinning af te rekenen met Het Markiezaat 8 uit Bergen op Zoom. Roland van den Heuvel en Youri Aarden beleefden beide een meer dan succesvolle avond. Ze wonnen alle 3 hun enkelspelen en samen het dubbel.

Ook Hotak 4 won zijn 1e wedstrijd en wel met 4-6 bij WITAC 1 uit Willemstad. Nieuwkomer Michiel Jansen toonde gelijk zijn kunnen, al zijn 3 enkelspelen werden in winst omgezet. Ook het dubbel, samen met Kees Overbeeke, werd keurig gewonnen. De overige 2 punten kwamen op naam van diezelfde Kees Overbeeke en Cees de Leeuw.

Hotak 5 en Hotak 6 hadden beide een ‘valse’ start.

In de 5e Klasse B moest het 5e het opnemen tegen ODT 6 uit Roosendaal. Ondanks goede tegenstand van de Hoogerheidenaren stond er aan het einde van de avond toch een 8-2 nederlaag op het bord. Joey Belloni en Toon van Loon tekenden voor de 2 punten.

Voor het 6e stond er een uitwedstrijd tegen Tanaka 7 op het programma. De ploeg uit Etten-Leur wordt gezien als titelfavoriet nummer 1 in de 7e Klasse B. Ze bleken dan ook een maatje te groot, derhalve een 9-1 nederlaag. Rob Boeijkens won knap 1 enkelspel.