Afgelopen weekend werden in Schiedam de Nederlandse Kampioenschappen gespeeld

Op zondag nam namens Hotak’68 Jeroen aan de Nederlandse kampioenschappen bij de B-spelers. In zijn meerkamp in poule D speelde hij een 4-kamp. Jeroen wist 2 van de 3 partijen te winnen. In de 2e ronde wist hij knap met 3-1 te winnen van Sören de Witte van Arnemuiden. In de ronde erna trof hij Tony Hou. Ook deze partij wist hij knap in winst om te zetten. Na nipt verlies (12-10) van de eerste game, won hij 3 games op rij (2, 6, 6).

In de halve finale was Gabriele Vicaro was ook geen obstakel, winst met 8, 5 en 6. In de finale werd het een treffen tussen de nummer 1 geplaatst Mads Oomen en Jeroen, 4e geplaatst. Jeroen pakte de winst in de eerste game met 11-6, Oomen won de 2e, waarna Jeroen won met 11-7 en 11-7. Een super mooie Nederlandse titel met een uitnodiging voor het NK A op 23 maart in Zwolle. Gefeliciteerd Jeroen!