Voor de Topmeerkampen worden de beste spelers uitgenodigd van de verschillende competitieklassen in de afdeling Zuidwest.

Tom was afgelopen seizoen ongeslagen in de 4e klasse junioren. Zondag (21-01) speelde hij een 7-kamp bij Belcrum in Breda.

In zijn eerste partij tegen van Gastel van ttv Veldhoven moest hij gelijk aan de bak. Na winst in de 1e game ging het gelijk op en moest de beslissing vallen in de 5e game. Tom wist een kleine voorsprong uit te bouwen wat hem uiteindelijk de winst op leverde.

Tegen Venkatesch van Flash uit Eindhoven speelde hij beter dan in zijn 1e partij. Hij won de eerste 2 games, de derde verloor hij nipt, maar herstelde dit goed in de 4e. Een goede overwinning tegen de latere nummer 2.

Tegen Fenna de Bie van Taverbo uit Boxtel speelde hij heel goed, door haar uit het ritme te halen en te voorkomen dat ze harde ballen kon slaan. Met slim en goed spel pakte hij knap de winst met 3-0. Daarna trof hij Turlings. Tegen de Bergeijk speler domineerde Tom het spel en liet zien wat hij kan. Dit leverde een mooi duel op waarbij Tom met 3-1 van de tafel knap.

Tegen de sterkste speelster uit de poule Kirsten Peltenburg, wist Tom knap zijn goede spel door te trekken. Met slimme en goed geplaatste ballen had Peltenburg geen vat op het spel van Tom, wat hem een hele mooie en verdiende 3-0 zege opleverde.

In de laatste partij tegen Daamen van Bergeijk liet hij zien dat hij de beste van de meerkamp was vandaag. Daamen had geen antwoord op het gevarieerde spel van Tom. De 3-0 winst leverde hem een mooie 1e plaats en beker op.

Naast de overwinning en beker mag hij op zaterdag 23 maart deelnemen aan het jeugdklassentoernooi tijdens het Nederlands Kampioenschap voor A-spelers in het Landstede sportcentrum in Zwolle.

Gefeliciteerd Tom. Heel goed gespeeld vandaag. We hebben genoten van je goede en effectieve spel.