SENIOREN

Voor Hotak 1 was de laatste wedstrijd van het najaarsseizoen in de Hoofdklasse een formaliteit. Tegenstander MTTV’72 1 was reeds gedegradeerd en kon ook jammer genoeg maar 2 man presenteren. MTTV’72 1 probeerden het nog wel maar was niet opgewassen tegen de Hoogerheidenaren, 0-10. Edwin Kommers, Roald Vos en Gert Gosselink behaalden het maximale resultaat.

Hotak 2 won zijn laatste wedstrijd van het seizoen met 4-6 tegen Smash’76 2 uit Sint Annaland. Patrick van Loon en Peter van Oevelen wonnen beide 2 partijen en diezelfde Peter was samen met Huub Hoofs succesvol in het dubbel. Het 6e punt kwam op naam van Huub Hoofs.                                   

Door een 3-7 overwinning op ODT 3uit Roosendaal is het 3e als 2e geeindigd in de 3e Klasse B. Behalve het dubbel met Youri Aarden won Martijn Withagen ook al zijn 3 enkelspelen. Youri Aarden en Roland van den Heuvel voegden daar nog respectievelijk 2 en 1 punten  aan toe .

Hotak 4 beleefde een pittig seizoen in de 4e Klasse C. Na de 8-2 nederlaag vinden ze zich zelf terug op de laatste plaats en  mogen het volgend seizoen laten zien in de 5e Klasse. Kees Overbeeke won 1 maal een enkelspel en samen met Jacqueline Ritzen ook nog het dubbel.

Het 5e had een week geleden al zijn laatste wedstrijd gespeeld. Na de resultaten van afgelopen weekend wisten ze het zeker, 5e plaats in de 5e Klasse C. Over 2 weken zullen ze nog een beslissingswedstrijd moeten spelen tegen een nummer 2 van een 6e Klasse poule ( De pin Pongers 2 uit de Wouwse Plantage ) met als doel zich te handhaven in de 5e Klasse.

In de 7e Klasse B had het 6e in hun laatste wedstrijd geen medelijden met tegenstander TCO’78 4 uit Ossendrecht, 10-0 winst.  Joey Belloni, Roland van den Bogart en Ralph Tanke waren verantwoordelijk voor deze walk-over.

JEUGD
De Hotakjeugd sloot het seizoen in stijl af, 2-8 overwinning op Smash 1 uit Geertruidenberg. Met maar 2 tegenstanders waren de eerste 3 punten alvast binnen. Het dubbel werd een prooi voor Tom van Oers en Tijmen Janvier. Tom van Oers won 2 partijen, Thimo en Tijmen beide 1. Het team eindigde op een hele mooie 2e plaats.

Tekst Bas Rongen