Senioren                                                                                        

Hotak 1 ging kopje onder tegen koploper TAVERBO 3 uit Boxtel, 9-1. Ondanks Deze forse nederlaag  handhaven ze zich in de middenmoot in de Hoofdklasse A. Gert Gosselink (foto) redde de eer door 1 partij naar zich toe te trekken,

In de 2e Klasse A speelde het 2e knap gelijk tegen TTC Middelburg 3, 5-5 . Zowel Youri Aarden en Peter van Oevelen wonnen 2 enkelspelen en samen het dubbel.

Met een 4-6 overwinning tegen het 1e team van Vice Versa’5 1 uit Den Bosch blijft Hotak 3 2e in de 3e Klasse B met een achterstand van 9 punten op koploper TT Goes 1 . Linley Steenbak was wederom goed op dreef, 3 overwinningen in het enkelspel en samen met Roland van den Heuvel ook nog goed voor winst in het dubbel. Diezelfde Roland voegde daar nog 2 punten aan toe.

Voor Hotak 4 is het doek bijna gevallen in de strijd om de degradatie in de 4e Klasse C. Na de oorwassing van 9-1 tegen Smask’76 4 uit Sint Annaland bedraagt de achterstand op de voorlaatste plaats 5 punten. Alleen een wonder kan het 4e nog redden. Kees Overbeeke won 1 partij.

Hotak 5 had een drukke week. Eerst op dinsdag een uitwedstrijd naar Made waar tegenstander Die Meede 3 duidelijk een maatje te groot was, 10-0 nederlaag. 3 dagen later was ODT 6 uit Roosendaal de tegenstander. In Roosendaal werd er een mooie 3-7 overwinning geboekt. Ruud Seegers won 3 maal en samen met partner Alfons Govers werd het dubbel ook nog gewonnen. De overige 3 punten kwamen op naam van Alfons Govers ( 2 ) en Mark Alberti.

In de 7e Klasse B kreeg Hotak 6 te maken met koploper Het Markiezaat 13. De Bergenaren waren in eigen huis met 8-2 de meerdere. Joey Belloni won keurig 1 enkelspel en samen met Jantine Burgers-Schoonen ook nog het dubbel.

Jeugd.

Het 1e jeugdteam moest het opnemen tegen Tanaka 3 uit Etten Leur. Met een prima 2-8 winst konden ze tevreden terug keren naar Hoogerheide. Tom van Oers en Finn D’Hondt waren in zere goede doen. Beide wonnen al hun 3 enkelspelen. Ook het dubbel was een prooi voor Tom van Oers, samen met broerlief Thimo. Het 8e punt kwam op naam van Iris Wilms die keurig weer 1 partij wist te winnen.

tekst Bas Rongen