In de 3e Klasse B vernederde Hotak 3 tegenstander de Pin Pongers 1 uit de Wouwse Plantage met maar liefst 9-1.

Door dit resultaat zijn ze geklommen naar de 2e plaats in de poule. Roland van den Heuvel en Linley Steenbak waren beide goed voor 3 overwinning. Linley en Youri Aarden waren samen succesvol in het dubbel en diezelfde Youri voegde ook nog 2 overwinningen toe aan zijn palmares.

Hotak 1 moest het opnemen tegen het sterke Never Despair 3 uit den Bosch . In een pittig duel verloren de Hoogerheidenaren met 3-7. Met een 3e plaats in de Hoofdklasse A mogen ze zeker tevreden zijn. Roald Vos was goed voor 2 overwinningen en Gert Gosselink 1 .

Met een kleine nederlaag tegen STV 1 ( Sas van Gent ) van 4-6 moest het 2e team het dit maal doen. Peter van Oevelen won 1 maal en de overige 3 punten waren een cadeautje aangezien de tegenstander maar met 2 man kwam opdraven.

In de 4e Klasse C speelde Hotak 4 tegen koploper Belcrum 10 uit Breda. Een wedstrijd om snel te vergeten, 0-10 nederlaag.

Het 5e zit in een goede flow. Na de overwinning van vorige week volgde ook nu weer een overwinning, 8-2 tegen Witac’89 2 uit Willemstad. Alfons Govers won wederom 3 maal. Mark Alberti en Toon van Loon waren beide goed voor 2 punten. Het dubbel werd tussen de enkelspelen door ook nog gewonnen door het koningskoppel Alfons/Toon .

In een gelijk opgaande wedstrijd verloor Hotak 6 nipt van de Pin Pongers 3 met 4-6. Claudia van der Poel won op knappe wijze 2 maal. Roland van den Bogart en Jantine Burgers-Schoonen pakte beide 1 punt.

Jeugd.

In de 4e Klasse B kreeg Jeugd 1 bezoek uit Bergen op Zoom , Het Markiezaat 1. De koploper uit Bergen op Zoom was net een maatje te groot getuige de 3-7 nederlaag, Ondanks de nederlaag blijft het 1e jeugdteam 2 e met een ruime achterstand ( 13 punten ) op de lijstaanvoerder Het Markiezaat 1. Thomas Burgers, Iris Wilms en Tijmen Janvier wonnen allen 1 maal.

foto: Anouk Steenbak

tekst Bas Rongen