SENIOREN

In de kelder van de 2e Klasse A boekte het 2e team een belangrijke 2-8 overwinning op nummer laatst Arnemuiden 4. Door dit prima resultaat staan ze voorlopig veilig in de middenmoot. Peter van Oevelen en Roland van den Heuvel wisten ieder hun 3 enkelspelen te winnen. Dennis Overbeeke was goed voor 2 overwinningen.

Hotak 1 moest het opnemen tegen Smash’76 1 uit Sint Annaland en moest genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel. Door deze remise staan ze stevig op de 3e plaats in de Hoofdklasse A. Roald Vos en Gert Gosselink waren beide goed voor 2 zeges en ook Edwin Kommers pikte nog een graantje mee door 1 overwinning voor zijn rekening te nemen.

In de 3e Klasse B ging Hotak 3 kopje onder tegen koploper TT Goes 1, 7-3. Ook het 3e staat door deze uitslag voorlopig op plaats 3 . Youri Aarden won 2 maal en het 3e punt kwam op naam van Martijn Withagen.

Voor Hotak 4 is het punten sprokkelen om nog enigszins aansluiting te houden met nummer 5 in de poule ( 4e Klasse C ). Dit maal was degradatieconcurrent Het Markiezaat 9 te sterk voor de Hoogerheidenaren, 7-3, . De achterstand op Het Markiezaat 9 bedraagt nu 6 punten. Ondanks deze nederlaag kon Kees Overbeeke tevreden terugkijken door al zijn 3 enkelspelen winnend af te sluiten.

In Breda kreeg het 5e klop van Belcrum 12, 7-3. Voor het 5e is het dit seizoen streven naar handhaving in de 5e Klasse C. Kees Adriaanse was als vanouds goed op dreef en won dan ook al zijn 3 enkelspelen.

Hotak 6 gaf titelkandidaat TT Goes 3 goed partij in de 7e Klasse B. Met een kleine 6-4 nederlaag hoefden ze zich absoluut niet te schamen. Joey Belloni was betrokken bij alle 4 de punten. 3 zeges in het enkelspel en samen met Roland van den Bogartwinnaar in het dubbel.

JEUGD

In de 4e Klasse speelde het 1e jeugdteam tegen ODT 2 uit Roosendaal. Het werd een keurige 4-6 overwinning. Thimo van Oers  won 3 enkelspelen en samen met broer Tom ook nog het dubbel.
Iris Wilms liet zich ook gelden. In haar pas 3e wedstrijd nam ze knap 2 enkelspelen voor haar rekening.
Thomas Burgers (foto) was ook dicht bij zijn 1e overwinning door 1 enkelspel maar nipt met 3-2 te verliezen.

Al met al weer een mooie uitslag !             

Tekst: Bas Rongen