Met een overwinning van maar liefst 10-0 tegen MTTV’72 1 uit Mierlo zijn de Hoogerheidenaren met stip gestegen naar de 1e plaats in de Hoofdklasse A.

Roald Vos, Gert Gosselink en Edwin Kommers speelden allen een puike, vlekkeloze wedstrijd. Wat zit er nog meer in het vat dit seizoen?

Bij het 2e team gaat het voor alsnog wat minder dit seizoen in de 2e Klasse, maar afgelopen weekend is wellicht de ommekeer. Smash76’ 2 uit Sint Annaland was het welkome slachtoffer. Hotak 2 won met 8-2 en is voorlopig weer even uit de degradatiezorgen. Huub Hoofs won al zijn 3 enkelspelen. Dennis Overbeeke en Peter van Oevelen waren samen goed voor 5 punten ( ieder 2 enkelspelen en samen het dubbel).

Hotak 3 speelde met 5-5 gelijk tegen ODT 3 uit Roosendaal . In de 3e Klasse B blijven ze meedoen om de bovenste plaatsen. Uitblinker Youri Aarden tekende voor 4 punten ( 3 enkelspelen en samen met Linley Steenbak het dubbel ). Het 5e punt was een prooi voor Linley Steenbak.

ODT 5 bleek voor Hotak 4 een maatje te groot, derhalve een 2-8 nederlaag. Hierdoor zijn ze voorlopig de rode lantaarndrager in de 4e Klasse C. Cees de Leeuw en Rudy van Leeuwen waren beide goed voor 1 punt.

Ondanks goed weerwerk van het 5e gingen ze toch kopje onder tegen koploper Die Meede 3 uit Made, 2-8. Alfons Govers en Kees Adriaanse wonnen beide 1 enkelspel. Meer dan een plek in de middenmoot zit er voorlopig niet in.

Jeugd Hotak 1 boekt prima overwinning

Met een keurige 7-3 overwinning op Smash 1 uit Raamsdonkveer blijven ze zicht kouden op de koppositie in de 4e Klasse B.  Tom van Oers was wederom  goed voor de maximale score, 3 enkelspelen en samen met Finn D’Hondt werd het dubbel in winst omgezet. De overige 3 punten werden binnengesleept door Finn (2) en Thimo van Oers (1).

tekst Bas Rongen