In de 4e Klasse B schoof het 1e jeugdteam Tanaka 3 uit Etten Leur vrij makkelijk aan de kant.  Met  een 9-1 overwinning doen ze weer mee om de bovenste plaatsen in de poule.  Tom (foto) en Thimo van Oers wonnen beide 3 enkelspelen. Tijmen Janvier had zeker ook een groot aandeel aan deze ruime overwinning door 2 enkelspelen voor zijn rekening te nemen. Dezelfde Tijmen dubbelde ook nog samen met Tom en ook hier werd er weer een punt gepakt.

Senioren

Hotak 1 behaalde een zwaar bevochten remise tegen Taverbo 3 uit Boxtel. Met een 2-5 tussenstand zag het er lange tijd niet goed uit voor de Hotakkers . De laatste 3 partijen werden echter allen in 4-sets in het voordeel beslecht . Roald Vos ( 2 ), Edwin Kommers, Gert Gosselink en het sterke duo koningskoppel Gert/Roald zorgden voor de punten. Hotak 1 staat hierdoor 2e in de Hoofdklasse A, 1 punt achter koploper Never Despair 3 uit Den Bosch.

In de 2e Klasse A ging het 2e kopje onder tegen titelkandidaat TTC Middelburg 3, 1-9. Dennis Overbeeke kon gelukkig de “clean sheet” vermijden. Met 8 punten uit 3 wedstrijden zal in de komende wedstrijden punten moeten worden gepakt om uit de degradatiezone te geraken.

Het 3e team is tot dusver bezig aan een sterk seizoen. Met een overwinning van 8-2 tegen Vice Versa’51 1 uit Oudenbosch doen ze mee om de bovenste plaatsen in de 3e Klasse B . Youri Aarden is sterk aan het seizoen begonnen. Nu won hij al zijn 3 enkelspelen en samen met Roland van den Heuvel ook nog het dubbel. De overige 4 binnengehaalde punten werden keurig verdeeld over Roland van den Heuvel en Martijn Withagen.

Net als Hotak 2 moest ook het 4e team diep buigen voor zijn tegenstander, in dit geval  Smash’76 4 uit Sint Annaland, 1-9 .

Cees de Leeuw won 1 enkelspel. Met een gedeelde laatste plaats in de 4e Klasse C zal het dit seizoen aanpoten worden om zich te handhaven.

Met een 3-0 voorsprong( tegenstander ODT had maar de beschikking over 2 man ) begon Hotak 5 zijn wedstrijd. De 2 Roosendaalers waren hierdoor zeker niet van slag en wisten de overige 7 wedstrijden in winst om te zetten. De eindstand werd dan ook 3-7 . Ondanks de nederlaag blijven ze bivakkeren in de middenmoot van de 5e Klasse C .

In de 7e Klasse B speelde Hotak 6 vorige week 2 wedstrijden ( 1 was er door omstandigheden verplaatst ). Tegen TCO’’78 4 werd er een alleszeggende 10-0 overwinning behaald. Yoey Belloni, Rob Boeijkens en Bas Rongen konden zo hun winstpercentage weer wat opkrikken. Tegen Het Markiezaat 13 was het een ander verhaal. Deze tegenstander is titelfavoriet nummer 1 in deze poule. Alleen Yoey Bellioni kon genieten van zijn 2 gewonnen enkelspelen, derhalve een 2-8 nederlaag. Een 3e plaats lijkt dit seizoen het maximaal haalbare voor de Hoogerheidenaren.

tekst Bas Rongen