Het 1e team verraste vriend en vijand door het sterker geachte TTC Middelburg met maar liefst 9-1 te kloppen. Na de overwinning van vorige week zijn de Hoogerheidenaren voorlopig de trotse koploper in de Hoofdklasse A . Roald Vos en Gert Gosselink wonnen ieder 3 enkelspelen, Edwin Kommers 2. Het duo Edwin/Gert wonnen tussendoor nog  het dubbel met 3-2.

Voor Hotak’68 2 ( spelend in de 2e Klasse A )was het een ander verhaal. Na het knappe gelijkspel van vorige week volgde nu een forse nederlaag van 8-2 tegen The Back Hands 2 uit Sint Willebrord. Dennis Overbeeke  nam de 2 punten voor zijn rekening .

In de 3e Klasse B revancheerde Hotak 3 zich na de zeperd van vorige week tegen Goes 1 ( 8-2 nederlaag ). Tegenstander Het Markiezaat 7 moest er in eigen huis flink aan geloven, met 1-9 werden de Bergenaren met speels gemak opzij geschoven . Linley Steenbak en Youri Aarden (foto) behaalden ieder het maximale resultaat door beide 3 enkelspelen te winnen en samen ook nog het dubbel. Roland van den Heuvel voegde hier nog 2 punten aan toe.

Hotak 5 moest op bezoek naar Steenbergen om het daar op te nemen tegen TCS 1.  TCS 1 bleek net een maatje te groot, 7-3 verlies. Ondanks deze nederlaag staan ze nog wel ‘even’ aan kop in de 5e Klasse C met 1 wedstrijd meer gespeeld dan de nummer2 en 3.  Ruud Seegers won 2 enkelspelen en samen met Toon van Loon ook nog het dubbel.

Na de nederlaag in de 1e speelronde van de competitie voor Hotak 6 volgde er nu wederom een nederlaag, 6-4 tegen Kapelle 3. Ralph Tanke toonde ondanks de nederlaag ter dege zijn vorm door 2 overwinningen voor zijn rekening te nemen. Claudia van der Poel en  Rob Boeijkens pakten beide ook nog een punt mee.

Kleine nederlaag Hotak’68 1 jeugd.

Het 1e jeugdteam moest helemaal naar Breda om daar te spelen tegen Belcrum 7. Met een kleine 6-4 nederlaag moesten ze dit maal genoegen nemen. Tom van Oers won al zijn 3 enkelspelen en samen met Finn d’Hondt wonnen hij ook nog keurig het dubbel. Debutante Iris Wilms deed het meer dan verdienstelijk. Her en der pakte ze wat games wat zeker vertrouwen moet geven in de nog komende wedstrijden. Ook Thimo liet af en toe zien waar toe hij in de komende wedstrijden tot staat is. Hij pakte ook enkele games.

Tekst Bas Rongen