De jeugdspelers van Hotak hadden de vakantie goed verteerd. In de 4e Klasse A werd vrij makkelijk  ODT 2 op de pijnbank gelegd, 8-2 zege. Finn D’Hondt won 3 enkelspelen en liet bij vlagen zien dat de trainingsuren zijn vruchten beginnen af te werpen. Thimo van Oers en Tijmen Janvier wonnen keurig 2 partijen en het dubbel werd een prooi voor de gebroeders van Oers, Tom en Thimo.

Senioren

In de Hoofdklasse A ging het 1e team voortvarend van start. Mede degradatiekandidaat Smash’76 1 uit Sint Annaland werd met 8-2 opzij geschoven. Gert Gosselink ( 3 ), Roald Vos ( 2 ), Edwin Kommers ( 2 ) en het duo Roald/Edwin verdeelden mooi de binnengehaalde punten.

Hotak 2 speelde in de 2e Klasse A een pittige partij tegen Arnemuiden 4 , uitslag 5-5 . Dennis Overbeeke en Peter van Oevelen wonnen ieder 2 enkelspelen en samen het dubbelspel.

TT Goes 3 bleek voor het 3e een maatje te groot in hun 1e wedstrijd van het seizoen in de 3e Klasse B , 2-8 nederlaag. Linley Steenbak was goed voor de 2 Hoogerheidense punten.

In de 4e Klasse C verraste Hotak 4 met een knappe 6-4 overwinning tegen noorderbuur Het Markiezaat 9 uit Bergen op Zoom. Zowel Kees Overbeeke als Jacqueline Ritzen wonnen 2 enkelspelen. Cees de Leeuw pakte ook een punt mee en het koningskoppel Cees/Kees won vrij eenvoudig hun dubbel.

Na eerder deze week gelijk te hebben gespeeld won het 4e keurig met 7-3 tegen Belcrum 12 uit Breda.

Hierdoor gaan ze voorlopig aan de leiding in de 5e Klasse C. Alfons Govers won 3 partijen en het dubbel met Kees Adriaanse. Kees Adriaanse zelf pakte nog 2 overwinningen in het enkelspel mee en ook Mark Alberti kon weer een zege toevoegen aan zijn palmares.

Het 6e begon stroef aan de competitie in de 7e Klasse B. Tegen TT Goes 3 gingen ze met 2-8 kopje onder. Rob Boeijkens en Jantine Burgers-Schoonen haalden de 2 punten binnen.

Tekst Bas Rongen

Dubbel Tom en Thimo van Oers
Alle spelers van jeugd 1, van links naar rechts Tijmen Janvier, Iris Wilms, Thomas Burgers, Thimo van Oers, Tom van Oers, Finn ‘d Hondt