Het tafeltennisseizoen zit er bijna op. De zomervakantie is in zicht! Uiteraard trainen we nog, maar doen we ook tijdens de trainingen wel is iets leuks. Traditioneel gezien sluiten we het seizoen af met de slotavond en soms plakken we daar een jeugd dag aan vast!

We nodigen jullie daarom uit voor de Jeugd (middag)dag 2023 op Zaterdag 15 juli aanstaande. Een leuke middag vol verassingen, spelletjes en prijzen. Afsluiten doen we gezamenlijk met een heerlijke BBQ! Ouders zijn van harte welkom om ook naar de Slotavond BBQ te komen.

De kosten voor jeugdleden die naar de Jeugd dag komen zijn €20,-. Hiervoor heb je een middag plezier, tussendoor wat drinken en ’s als afsluiter een BBQ! Het drinken tijdens de slotavond is voor eigen rekening (vanaf 16:00 uur).

Aanmelden kan per mail naar mij: patrickvloon@outlook.com of door jezelf in te schrijven op het formulier in de zaal!

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn want het beloofd een leuke middag te worden! Als er vragen zijn dan kunnen die altijd gesteld worden.