Zaterdag 13 mei a.s. is Hotak’68 gastheer voor het para-toernooi in MFC Kloosterhof.

Paratafeltennis is voor spelers met een lichamelijk- of verstandelijke beperking, waarbij deze invloed heeft op het spelniveau. Heel mooi om voor deze doelgroep een toernooi te organiseren bij Hotak’68. Voor het toernooi hebben zich ruim 40 spelers ingeschreven. De spelers wordt verdeeld over verschillende klassen.

Spelers komen uit geheel het land. De para-sporters zijn gewend om veel toernooien te spelen en aan bijna alle toernooien deel te nemen. De verschillende klassen zijn samengevoegd voor de lopers en rolstoelers. In alle klassen wordt gestart met een meerkamp. Na de meerkamp worden de kruisfinales gespeeld gevolgd door de finale.

Namens Hotak’68 nemen Bas Rongen en Mark Alberti deel. Bas komt uit in klasse 3. Mark speelt in klasse 1-2. Beide heren trainen fanatiek en spelen veel para-wedstrijden. Ze komen ook beide uit in de reguliere competitie van afdeling ZuidWest. Bas prolongeerde op 25 maart jl. zijn Nederlandse titel bij het NK Para in Zwolle. Mark behaalde een knappe 3e plaats in zijn enkelklasse.

In genoemde klassen zullen de heren goede tegenstand bieden en krijgen. Ze maken zeker kans om zich te plaatsen voor de kruisfinales. Het belooft een mooie en sportieve tafeltennis dag te worden.

Toeschouwers zijn van harte welkom in MFC Kloosterhof. Het toernooi start om 10 uur. De finales worden rond 16.30 uur gespeeld. Na de finales volgt de prijsuitreiking.