Inmiddels trainen er zo’n 12 kinderen op maandagavond die aan de start staan van hun tafeltennis carrière. Stuk voor stuk zijn ze allemaal even fanatiek! Op Maandag 22 mei hebben we de ouders uitgenodigd een keer mee te trainen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven en de zaal stond vol met 24 spelers!

Als start van de training hebben we de warming-up gedaan. Rondjes lopen met wat oefeningen is wekelijkse kost voor de jeugd, maar nu moesten ook de ouders er aan geloven. Gevolgd door een rustig potje Fop bal zijn we daarna begonnen aan de training.

Verdeeld over 3 vakken stonden er 9 tafels opgesteld. Elk vak met een eigen thema: serveren, terug spelen en samen spelen. Oefeningen die onze jeugdleden wel kennen. Ze mochten deze avond hun kennis overdragen aan hun ouders en dit werd fanatiek gedaan!

Als afsluiters speelde we in twee teams nog het krantenspel. 5 keer op de krant mikken om hem zo klein mogelijk te maken en als laatste het rode batje omslaan. Met een gelijkspel hebben we de training geëindigd. Het was een geslaagde avond!

Onderstaand kan je schuiven met de foto’s om ze allemaal te bekijken!