In de Hoofdklasse A stond er een ware topper op het programma : TTC Middelburg 1 tegen Hotak 1. De Middelburgers stonden 3 punten voor voordat de wedstrijd moest beginnen. De Zeeuwen lieten er geen gras over groeien en liepen al snel uit naar een 4-1 voorsprong wat voldoende was om te worden gekroond als kampioen. De wedsItrijd eindigde in een 7-3 nederlaag voor de Hoogerheidenaren. Een gemiste kans, maar volgend seizoen is er weer een mogelijkheid. Gert Gosselink won 2 wedstrijden en Edwin Kommers 1.

Hotak’68 2 won ruim met 2-8 van TTC Middelburg 3. Het was net niet genoeg ( 1 punt ) om als 2e te eindigen in de 2e Klasse A . Peter van Oevelen en Dennis Overbeeke eindigde het seizoen in stijl door  beide 3 enkelspeloverwinningen te winnen. Gezamenlijk wonnen ze ook nog het dubbel. Patrick van Loon gaf de overwinning nog extra glans door ook een overwinning mee te pikken.

Voor Hotak 3 is het seizoen nog niet afgelopen. Door een 7-3 nederlaag tegen Smash’76 3 uit Sint Annaland eindigde ze als nummer 5 in de 3e Klasse A. Dat betekent dat ze een extra wedstrijd moeten spelen tegen de nummer 2 van de 4e Klasse B, Belcrum 10 uit Breda om ook volgend seizoen nog in de 3e Klasse te kunnen spelen. Martijn Withagen ( 2 ) en Roland van den Heuvel zorgden voor de 3 punten.

In Ossendrecht speelden TCO’78 2 tegen Hotak 4 . Het 4e had nog enkele punten nodig om nog een beslissingswedstrijd af te dwingen voor promotie naar de 4e Klasse. En dat gebeurde dan ook. Met een kleine 4-6 overwinning kunnen ze zich nu voorbereiden voor de strijd tegen nummer 5 van de 4e Klasse A: Die Meede 3 uit Made .

Het 5e speelde de laatste wedstrijd tegen kampioen The Back Hands 5 uit Sint Willebrord. The Back Hands bleken een maatje te groot getuige de 9-1 nederlaag.

Ondanks deze domper toch weer handhaving in de 5e Klasse en dat is knap. Kees Adriaanse kon gelukkig de 0 van het telbord vegen.

Hotak 6 sloot het seizoen prima af door buur TCO’78 3 met maar liefst 2-8 te verschalken. Volgend seizoen weer in de 7e Klasse en wellicht een hogere klassering ( nu 5e van de 7 ). Joey Belloni won spelenderwijs zijn 3 enkelspelen. Claudia van der Poel en Jantine Burgers-Schoonen deden het ook prima met ieder 2 zeges en het duo Joey/Claudia trok het dubbel keurig naar zich toe.

Tekst Bas Rongen