In de 2e Klasse A schoot Hotak 2 uit zijn slof. SAR’71 1 kreeg een fikse afstraffing te , 9-1 . Een uitstekend resultaat dat nog altijd hoop geeft om kampioen te worden. De achterstand op de 2 koplopers Arnemuiden 2 en TTC Middelburg 3 bedraagt namelijk maar 3 punten. Zowel Peter van Oevelen als Huub Hoofs waren goed voor 3 overwinningen. Samen kwamen ze ook nog als winnaar uit de bus met het dubbel. Adrienne Suijkerbuijk deed het ook zeer verdienstelijk door 2 enkelspelen voor haar rekening te nemen.

Door een 6-4 overwinning op Belcrum 2 uit Breda blijft Hotak 1 in het spoor van koploper TTC Middelburg 1 met een achterstand van 2 punten. Roald Vos en Edwin Kommers dubbelden samen naar een overwinning en wisten beide ook nog 2 enkelspelen te winnen. Het 6e punt kwam op naam van Gert Gosselink .

De 3e Klasse A is zeer spannend . Tussen de nummer 2 en 6 ( laatste in de poule ) zit maar een verschil  van 4 punten. Hotak 3 won knap van TTC Middelburg 4 met 6-4. De aansluiting is gevonden en de kans op handhaving is weer in zicht.. Adrienne Suijkerbuijk won knap 3 maal. Youri Aarden ( 2 ) en Martijn Withagen deelde ook mee in de overwinning.

Hotak 4 ging stevig onderuit tegen koploper TIOS’51 1 uit Terheijden , 1-9. Ondanks deze nederlaag bijven ze 2e in de 5e Klasse B. Cees de Leeuw was goed voor het Hoogerheidense punt .

In de 5e Klasse C speelde het 5e 5-5 tegen ODT 6 uit Roosendaal. Meer dan handhaving zit er dit jaar niet meer in. Kees Adriaanse was 2 maal succesvol. Roland van den Bogart en Mark Alberti namen ieder 1 overwinning voor hun rekening. Tussendoor werd het dubbel ook nog in winst omgezet door het duo Roland/Cees.

Voor Hotak 6 werd het een aangename partij. Tegenstander TT Goes 3 werd met 7-3 geklopt. Anouk Steenbak showde wederom haar talenten wat dan ook 3 enkelspelzeges opleverden. Rob Boeijkens en Ralph Tanke konden ook meer dan tevreden zijn met ieder 2 overwinningen.

Jeugd.

Het 1e jeugdteam moest naar het Zeeuwse Sint Annaland om aan te treden tegen Smash’76 2 . De wedstrijd golfde op en neer wat resulteerde in een 5-5 gelijkspel.

Het dubbel ging helaas nipt verloren in 5-sets . Jammer, anders was een kleine overwinning een feit. Thimo van Ingen en Finn D’hondt wonnen beide 2 maal. Tijmen Janvier kwam ook nog op het scorebord, 1 overwinning voor hem.

tekst Bas Rongen