Senioren

In de 3e Klasse A zorgde Hotak 3 voor een regelrechte stunt door degradatieconcurrent Effect’71 1 uit Terneuzen met maar liefst  10-0 te vernederen. Een prima resultaat op het juiste moment. De laatste plaats wordt nu gedeeld met de ploeg uit Zeeland dus de hoop op handhaving in de 3e Klasse is nog springlevend. Linley Steenbak, Roland van den Heuvel en Youri Aarden scoorden logischerwijze
allen 100 %.

Hotak 1 deed niet veel onder voor het 3e. Ook hun wonnen met een monsterscore, 9-1 tegen SV Red Star ’58 2 uit Venray. De achterstand op koploper TTC Middelburg blijft 2 punten aangezien de Zeeuwen ook met dezelfde cijfers wisten te winnen. Roald Vos en Edwin Kommers tekenden ieder voor 3 overwinningen, Gert Gosselink voor 2. Het duo Gert/Roald won tussendoor ook nog het dubbel.

Door een 5-5 tegen ODT 3 uit Roosendaal handhaaft Hotak 2 zich in de middenmoot van de 2e Klasse A. Huub Hoofs had het op zijn heupen getuige zijn 3 overwinningen. Dennis Overbeeke zorgde voor de andere 2 punten.

Ook Hotak 4 haalde fors uit. ODT 7 werd met maar liefst 9-1 te kijk gezet. Hierdoor staan ze nog steviger op de 2e plaats in de 5e Klasse B. Kees Overbeeke en Linley Steenbak wonnen behalve hun 3 enkelspelen ook nog samen het dubbel. Cees de Leeuw kwam ook nog op het scorebord door 2 overwinningen uit het vuur te slepen.

In de 5e Klasse C speelde het 5e knap gelijk met 5-5 tegen het sterker geachte Tanaka 5 uit Etten Leur. Mark Alberti bekroonde zijn sterke spel met 2 overwinningen en  Kees Adriaanse was als vanouds weer goed voor 3 overwinningen.

Hotak 6 kreeg een ferme tik te verwerken. Tanaka 7 was een maatje te groot, 2-8 nederlaag. Ralph Tanke en Claudia van der Poel hielden de eer hoog voor de Hoogerheidenaren door beide 1 maal te winnen.

Jeugd

Tom van Oers en Thimo van Ingen wonnen beide 3 enkelspelen. Finn D’Hondt won keurig 2 maal een enkelspel en samen met Tom ook nog het dubbel.

Het 1e jeugdteam was duidelijk te sterk voor TTC Middelburg 4. De tegenstander uit Middelburg werd overlopen door de jonge Hotakkers, 9-1 . Met maar 1 punt achterstand op nummer 2 TT Goes 2 zit er zeker nog een mooie positionering in.

tekst Bas Rongen