Hotak 2 boekte een knappe overwinning op Arnemuiden 2, 2-8. Hierdoor zijn ze de Zeeuwen tot op 1 punt genaderd en bezetten de  3e plaats in de 2e Klasse A. Peter van Oevelen en Dennis Overbeeke waren ieder goed voor 3 enkelspelzeges en samen ook nog succesvol in het dubbel. Patrick van Loon won in een 5-setter ook nog een wedstrijd en de 8 punten waren een feit.

In de Hoofdklasse A moest team 1 genoegen nemen met een kleine 4-6 zege tegen Flash 1 uit Eindhoven. Doordat koploper TTC Middelburg 1 klop kreeg met 7-3 zijn de Hoogerheidenaren nog in de race om het kampioenschap aangezien ze de koploper op 2 punten volgen. Gert Gosselink en Edwin Kommers wonnen beide 2 maal en ook Roald Vos was weer goed voor een punt. Het koppel Edwin/Roald volmaakte de 6 punten.

Hotak 3 leed een 7-3 nederlaag tegen nummer 1 van de 3e Klasse A, STV 1uit Sas van Gent. Roland van den Heuvel was goed voor 2 zeges en ook Youri Aarden pakte nog een overwinning mee.

Het 4e leed een kleine nederlaag tegen WITAC’89 1 uit Willemstad, 6-4. Ondanks de nederlaag wordt de 2e plaats in de 5e Klasse B nog immer bezet .Zowel Cees de Leeuw als Kees Overbeeke wonnen 2 maal.

Midden motor Hotak 5 speelde gelijk tegen Belcrum 12 uit Breda, 5-5 .Door deze remise handhaven ze zich in de middenmoot. Kees Adriaanse was wederom goed voor 3 punten. De overige 2 punten kwamen op naam van Mark Alberti en invalster Anouk Steenbak ( geleend van Hotak 6 ).

In de 7e Klasse B moest Hotak 6 opboksen tegen het sterke Het Markiezaat 11 uit Bergen op Zoom. De 6-4 nederlaag was dan ook absoluut geen schande. Joey Belloni behaalde 2 overwinningen en ook debutant Rob Boejkens was 1 maal de gevierde man. Het dubbel Jantine Burgers/Schoonen en Yoey Belloni was goed voor het 4e punt .

Jeugd

Voor het 1e jeugdteam stond er een zware wedstrijd op het programma en wel tegen Belcrum 7 uit Breda. Ondanks regelmatig goede tegenstand waren de Bredanaars net een maat te groot getuige de 8-2 uitslag in het voordeel van Belcrum 7. Tom van Oers en Thimo van Ingen wonnen beide 1 maal. Tom was bijna goed voor 2 overwinningen, maar verloor zijn 1e partij nipt met 3-2 ( 12-10 in de 5e set ).