In de Hoofdklasse A stond de topper Hotak 1 tegen koploper TTC Middelburg 1 op het programma. Het was een evenwichtige partij, zodoende was een 5-5 een logisch resultaat. Hierdoor blijft de achterstand op de Middelburgers 5 punten en zijn de kansen op promotie zeker nog niet verkeken. Roald Vos won 3 partijen en ook Gert Gosselink liet van zich spreken door 2 overwinningen voor zijn rekening te nemen .

Ondanks een 3-7 nederlaag tegen TTC Middelburg 3 blijft Hotak 2 stevig in de middenmoot staan in de 2e Klasse A .Peter van Oevelen was goed voor 2 zeges en ook Huub Hoofs wist een overwinning mee te pakken .

Hotak 3 speelde knap gelijk tegen nummer 2 in de poule Smash’76 3, 5-5. Door dit resultaat blijft de aansluiting met de voorlaatste plaats in de 3e Klasse A nog altijd in zicht . Youri Aarden en Roland van den Heuvel wonnen ieder 2 enkelspelen en ook Michel de Vries wist nog een punt te verzilveren.

Voor het 4e team stond er een heuse derby op het programma tegen buur TCO’78 2 uit Ossendrecht. Met een prima 6-4 overwinning blijven ze op de 2e plaats in de 5e Klasse B met 6 punten achterstand op koploper TIOS Terheijden1 . Zowel Kees Overbeeke als Cees de Leeuw waren goed voor 3 enkelspelzeges.

In de 5e Klasse C kwam lijstaanvoerder The Back Hands 5 uit Sint Willebrord op bezoek om Hotak 5 het leven zuur te maken. Ondanks goed weerwerk waren de Sint Willebrorders toch iets te sterk. Met een 2-8 nederlaag moesten de Hoogerheidenaren genoegen nemen . Kees Adriaanse en Mark Alberti wonnen beide 1 maal.

Na 3 kleine nederlagen was het eindelijk raak voor Hoak’68 6 , een 6-4 overwinning tegen TCO’78 3. Joey Belloni was wederom goed op dreef, 3 overwinningen voor hem. Jantine Burgers-Schoonen won knap 2 wedstrijden en verloor haar 3e enkelspelpartij maar nipt met 2-3. Het 6e punt werd binnen geharkt door Bas Rongen.

Tekst Bas Rongen