In de 4e Klasse moesten de jeugdige Hoogerheidenaren het opnemen tegen TT Goes 2. Het was een wedstrijd die alle kanten opging. Ze waren aan elkaar gewaagd met o.a.  liefst 5 5-setters. Helaas waren het de Zeeuwen die met de winst naar huis keerden, 4-6 .Voor Hotak was het Thimo van Ingen die 2 winstpartijen kon bijschrijven. Tijmen Janvier en Finn D’Hondt deden ook nog een duit in het zakje, allebei 1 enkelspelwinst.

Senioren.

Ondanks een 5-5 tegen TIOS’51 blijft de achterstand van Hotak 1 op koploper TTC Middelburg 1 5 punten ( zij speelden immers ook gelijk ) in de Hoofdklasse A. Roald Vos won 2 enkelspelen en ook nog het dubbel met kompaan Gert Gosselink. Diezelfde Gert Gosselink wist net als Edwin Kommers ook nog een enkelspel naar zich toe te trekken.

In de 2e Klasse A was  Het Markiezaat 3 uit Bergen op Zoom de tegenstander van Hotak 2. Op papier een gelijkwaardige tegenstander. Gelukkig stonden de Hotakkers als team hun mannetje en wisten de wedstrijd  met een 6-4 overwinning naar zich toe te trekken. Zowel Peter van Oevelen als Dennis Overbeeke wonnen 2 enkelspelen en samen ook nog het dubbel. Het 6e punt kwam op naam van Huub Hoofs .

Hotak 3 verloor nipt van degradatieconcurrent Het Markiezaat 5 met 4-6 en ziet hierdoor de Bergenaren 5 punten van hun weglopen in de stand . Roland van den Heuvel won 3 keer en ook Adrienne Suijkerbuijk pikte nog een graantje mee.

Hotak 4 steeg na de 2e plaats in de 5e Klasse B na een ruime 7-3 overwinning op concurrent Het Markiezaat 8 . Linley Steenbak en Kees Overbeeke hadden het op hun heupen. Beide waren goed voor 3 enkelzeges en samen waren ze ook nog succesvol in het dubbel.

Ook Hotak 5 moest het opnemen tegen Het Markiezaat, in dit geval het 9e team . Helaas kwamen de Bergenaren maar met 2 man opdraven, dus 3 bonuspunten waren al binnen voor het vijfde. Kees Adriaanse was weer als vanouds goed op dreef getuige zijn 2 zeges in het enkelspel. Ook Toon van Loon pikte weer een graantje mee door 1e enkelspel te winnen . Aldus een 6-4 overwinning.

Paratafeltennis.

In Den Bosch vond er een paratafeltennistroernooi plaats waaraan Mark Alberti en Bas Rongen meededen. Ze vielen beide in de prijzen. Mark werd in zijn 5-kamp in de combinatieklasse 2/3 3e. Bas werd ook 3e, maar dit in een 6-kamp in de 4e klasse. Het eerstvolgende paratafeltennistoernooi is een belangrijke, het NK op 25 maart in Zwolle.

Tekst Bas Rongen