Het 1e jeugdteam gaf dit weekend het goede voorbeeld. Met een overwinning van maar liefst 2-8 tegen Smash’76 2 blijven ze in de race voor het kampioenschap in de 4de Klasse A met maar 2 punten achterstand op koploper Goes 1. Tom van Oers won 3 maal. Tijmen Janvier en Finn D’Hondt waren beide goed voor 2 zeges en ook het dubbel Finn en Thimo van Ingen won hun partij.

Senioren

In de Hoofdklasse A stond er een heuse topper op het programma. Koploper Hotak 1 moest het opnemen tegen Tanaka 1 uit Etten Leur. Tanaka 1 (die een wedstrijd minder hadden gespeeld) bleek een onneembare obstakel voor de Hotakkers. Met  een nederlaag van 8-2 gingen ze dan ook kopje onder in Etten Leur. Tanaka 1 neemt door deze overwinning de koppositie in de Hoofdklasse A over van team 1. Gert Gosselink won 1 maal en ook het dubbel werd in winst om gezet.

Hotak’68 2 kreeg het ook zwaar te verduren in de 2e Klasse B . Titelkandidaat ODT 1 liet er geen gras over groeien, derhalve 9-1 nederlaag.  Voor Hotak haalde Youri Aarden het punt binnen.

In de 2e Klasse A behaalde het 3e een zwaar bevochten 5-5 remise . Door dit gelijkspel staan ze nu 4 punten boven nummer laatst in de poule, Het Markiezaat 4. Peter van Oevelen won al zijn 3 enkelspelen. Huub Hoofs won zijn eerste partij dit seizoen en Dennis Overbeeke zorgde ook nog voor een extra punt.

Middenmoter Hotak 4 leed een 7-3 nederlaag tegen Tanaka 4 in de 4e Klasse B. Cees de Leeuw was verantwoordelijk voor 2 overwinningen en ook Kees Overbeeke wist nog een punt binnen te slepen .

Nee, het was niet het weekend van Hotak’68. Ook Hotak’68 5 kreeg klop, 7-3 van Tanaka 5. Het lijkt erop dat handhaving in de 5e Klasse het maximale is voor team 5 dit seizoen. Kees Adriaanse was goed op dreef getuige zijn 3 overwinningen.

In de 7e Klasse leed Hotak 6 een fikse nederlaag, 10-0 tegen het Markiezaat 11 uit Bergen op Zoom. Een wedstrijd om snel te vergeten.

Door Bas Rongen