De Hotak’68 jeugd had een druk tafeltennisweekend. Afgelopen zaterdag speelden ze competitie in Sint Annaland en zondag stond de 2e ronde van de Table Stars Competitie op het programma.

Competitie

De Hotak’68 jongens, Finn d’Hondt, Tom van Oers, Thimo van Ingen en Tijmen Janvier speelden afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in Sint Annaland tegen Smash’76 2.

Het meer en fanatieker trainen levert mooi tafeltennis op. Dit was zeker zichtbaar in deze wedstrijd. Finn knokte zich in zijn 1e partij, na een achterstand terug in de wedstrijd en wist te winnen in de 5e game. Tijmen deed hetzelfde in de 8e partij van de middag. Tom won knap zijn 3 wedstrijden met 3-0. Finn en Tijmen moest zich tegen Jelmer van de Slikke gewonnen geven, maar de andere 2 wedstrijden wisten ze knap te winnen. Thimo van Finn wonnen samen ook de dubbel in 4 games. Dit leverde een mooie 2-8 overwinning op. De jongens staan nu 2e op 2 punten achterstand op TT Goes. Volgende week spelen ze zaterdag 22 oktober om 14.00 uur thuis tegen het Markiezaat.

Groepsfoto bij Vice Versa’51 tijdens de Table Stars DUO Competitie

Table Stars DUO Competitie

Deze ronde waren we te gast bij Vice Versa’51 Oudenbosch. Een groot aantal aanmeldingen deze keer, met nieuwe spelers en nieuwe verenigingen. 18 kinderen, later 16 door 2 afmeldingen gingen van start met een leuke warming up. Na de warming up was het tijd voor de wedstrijden.

Alle spelers speelden in teams van 2 tegen een ander team. Elke speler speelt dus 2 enkelwedstrijden en samen een dubbel. Namens Hotak’68 namen Thimo van Ingen en Tom van Oers deel. Ze speelden samen tegen Tanaka 1. Beide teams zijn gewaagd aan elkaar. Dit bleek wel uit de eerst wedstrijd. Tom speelde tegen Thije Ossenblok een spannende 5-gamer en wist deze te winnen met 12-10. Thimo won daarna met 3-0 van Thomas Verheijen. De dubbel wonnen de Hotakkers met 3-0, maar het was een mooie partij met veel lange rallys.

Na de dubbel won Tom met 3-1 van Thomas. In de laatste wedstrijd van de dag speelde Thimo een spannende partij tegen Thije. Hij maakte een 0-2 achterstand goed in games en sleepte een 5e game uit het vuur. Deze ging gelijk op maar helaas aan het eind van de game maakt Thije het verschil en won met 8-11. Hierdoor werd de eindstand bepaald op 1-4.

Na de wedstrijden werd de ochtend afgesloten met een eindspel. Met het leuke smash-spel konden de kids zich uitleven. Het was weer een leuke, sportieve en geslaagde Table Stars ochtend.

Interesse om te tafeltennissen?

Heb je interesse om te komen tafeltennissen? Jeugd, senior of parasporter, prestatief of recreatief je bent van harte welkom tijdens één van de trainingen. Als je meer wil weten kan je ons mailen of bellen voor meer informatie. Ja mag 4 keer gratis meetrainen voordat je beslist of je lid wil worden.

Ons emailadres is hotak68@ziggo.nl of je kan bellen met Adriënne Suijkerbuijk. Ook kan je onze nieuwe website raadplegen: www.hotak68.nl.