In de Hoofdklasse A boekte het 1e team een mooie 7-3 overwinning op Belcrum 2 uit Breda. De heren uit Breda kwamen maar met 2 man (door diverse omstandigheden) wat de Hotakkers gelijk 3 bonuspunten opleverde. Roald Vos won keurig 2 enkelspelen en samen met Gert Gosselink ook nog het dubbelspel. Gert Gosselink haalde verder het 7e punt binnen door 1 enkelspel in een 5-setter winnend af te sluiten. Invaller Roland van den Heuvel kwam niet tot winst.

Hotak’68 2 liep tegen een zware nederlaag aan. In de 2e Klasse B moesten ze het onderspit delven tegen The Back Hands 3 uit Sint Willebrord, 2-8. Roland van den Heuvel won 2 maal. Volgende week moet het dan maar gebeuren, mede-degradatie concurrent Smash 1 is dan de tegenstander.

Net als Hotak’’68 2 heeft het 3e een moeilijke seizoenstart in de 2e Klasse (A). Na het verlies van vorige week was nu TTC Middelburg 3 net iets sterker, 4-6. Maar met de kwaliteiten die zich in dit team bevinden zullen de benodigde punten zeker worden gehaald. Peter van Oevelen won 2 enkelspelen, Patrick van Loon 1. Het 4e punt was een prooi voor het dubbel Peter/Patrick. Huub Hoofs kwam met zijn nieuwe rubbers niet tot winst.

Hotak’68 4 moest het opnemen tegen het 1e van TCS uit Steenbergen. Ondanks goed weerwerk van het 4e gingen de Steenbergenaren met een kleine 4-6 overwinning naar huis. Linley Steenbak had zijn aandeel in alle 4 de punten. 3 enkelspelen en samen met Rudy van Leeuwen werd het dubbelspel gewonnen.

Na de zeperd (10-0 nederlaag) van vorige week in de 5e Klasse C revancheerde Hotak’68 5 zich knap door WITAC’89 2 (Willemstad) met een 7-3 nederlaag naar huis te sturen. Ruud Segers was de grote man van de Hoogerheidenaren. Behalve het gewonnen dubbel met zijn maat Alfons Govers won hij ook al zijn 3 enkelspelen. De overige 3 punten kwamen op naam van Alfons Govers (2) en Toon van Loon.

In de 7e Klasse B kwam het sterke TCS 2 uit Steenbergen op bezoek. Na de overwinning van vorige week volgde nu een 2-8 nederlaag. Enigszins wel een geflatteerde nederlaag. Ralph Tanke speelde sterk maar verloor namens het 6dan wel 3 keer, maar allemaal in 5 sets. Anouk Steenbak en Claudia van der Poel waren wat gelukkiger, beide 1 zege voor hen.

Door Bas Rongen