Het 1e jeugdteam speelde zaterdagmiddag in eigen huis tegen Belcrum 6 uit Breda. Het werd een leuke wedstrijd. Belcrum uitkomend met 2 beginnende spelers bood goed tegenstand. Er werden leuke rally’s en punten gespeeld.

Voor Hotak’68 speelde Thimo van Ingen, Tom van Oers en Tijmen Janvier. Finn d’Hondt speelde in de dubbel mee.  Na een 0-1 achterstand wisten de Hotakkers het initiatief te nemen en wonnen samen 7 wedstrijden op rij. De 9e wedstrijd werd gewonnen door Belcrum. Thimo van Ingen pakte zijn 2e overwinning en bepaalde eindstand op 8-2. Tijmen Janvier won ook 2 wedstrijden. Tom van Oers voegde 3 punten toe aan het totaal. Finn en Thimo wonnen samen de dubbel.

De 8-2 overwinning werd de eerste in de competitiegeschiedenis van dit jeugdteam. Deze ervaring is een mooie beloning voor hun inzet op de trainingen. Volgende week spelen de jongens in en tegen Middelburg. Veel succes.

Table Stars DUO Competitie

Zondag werd door Hotak’68 in MFC Kloosterhof de 1e ronde in het najaar van de Table Stars duo competitie georganiseerd. Het aantal deelnemers van buurtverenigingen viel wat tegen, echter dit stond  het tafeltennisplezier van de deelnemers niet in de weg.

De 8 deelnemers, 3 van Vice Versa’51 uit Oudenbosch, TCS uit Steenbergen (1) en Hotak’68 (4) gingen van start met een gezamenlijke warming up. Daarna was het tijd voor het echte werk, de wedstrijden. Uitzonderlijk werd er deze keer in twee 4-kampen gespeeld. Na deze meerkampen werd er nog een wedstrijd gedubbeld. Namens Hotak’68 namen Finn d’Hondt, Tom van Oers, Thimo van Ingen en Thomas Burgers deel.

De ochtend werd afgesloten met een leuk eindspel. De groep werd in 2 teams gesplitst. De 2 teams speelden het krantenspel. Doel met verschillende slagen zoveel mogelijk de krant, die telkens kleiner wordt gevouwen, te raken. Na het kleinste deel moet nog een voorwerp ongeslagen worden. Het team die dit het snelste doet is de winnaar. Het werd een leuke en sportieve strijd.

De volgende Table Stars ronde wordt op 16 oktober gespeeld in Oudenbosch bij Vice Versa’51.