Helaas hebben we deze week afscheid moeten nemen van ons trouwe lid en trainster Miranda Kox-de Bil. Miranda was jarenlang trainster van de beginnersgroep en coach van een jeugdteam in de competitie en coach bij toernooien. Zelf speelde ze de laatste jaren in de seniorencompetitie. Het was altijd een gezellige en sportieve strijd waarbij Miranda ging voor elk punt! Opgeven kwam niet in haar woordenboek voor. Helaas moest ze zich vorige week gewonnen gegeven. Miranda dank voor alles wat je voor Hotak’68 hebt gedaan en betekend. We missen je!

Het mooie van herinneringen is dat niemand ze van je af kan nemen want ze blijven voor altijd in je hart. We wensen haar man, kinderen, vader en familie heel veel sterkte!

Competitie

Afgelopen weekend zijn we gestart met de competitie. Er stonden uitwedstrijden gepland in de afdeling Zuid-West. Dit zijn de uitslagen van 16 en 17 september.

Never Despair 2 – Hotak’68 1: 6-4
HITA’79 1 – Hotak’68 2: 7-3
Arnemuiden 2 – Hotak’68 3: 8-2
ODT 5 – Hotak’68 4: 5-5
Belcrum 11 – Hotak’68 5: 10-0
TCO’78 3 – Hotak’68: 4-6

Het Markiezaat 3 – Jeugd 1: 6-4

Table Stars DUO Competitie

Voor de jeugd wordt er op 25 september a.s. vanaf 10 uur weer een ronde van de Table Stars duo competitie georganiseerd in de MFC Kloosterhof. De spelers beginnen met een gezamenlijke warming up, spelen in 2-tallen wedstrijden tegen elkaar. De ochtend wordt afgesloten met een leuk eindspel. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Door Bas Rongen