Hotak’68 1 boekte een kleine 4-6 overwinning op ODT 1 en blijft hierdoor meedoen om de bovenste plaatsen in de Hoofdklasse A. Door onbekende omstandigheden speelden de Roosendaalers maar met 2 man. Voor het 1e betekende dat dat ze in ieder geval al verzekerd waren van 3 punten. Verder won Bob van Geffen beide enkelspelen en wist Johan ’t Hooft ook nog een overwinning mee te pakken.

In de 2e Klasse A deed Hotak’68 2 hele goede zaken in de titelrace door met 3-7 te winnen van Smash’76 2 en naaste belager Yerseke 1 te zien verliezen met 6-4. Hierdoor is de voorsprong op Yerseke 1 nu 7 punten. In Sint Annaland scoorde Edwin Kommers de volle 100 % door al zijn 3 enkelspelen te winnen en ook nog het dubbel met compagnon Sybren Maas. De overige 3 punten kwamen op naam van Stefanie van den Heuvel van Genegen (2) en Sybren Maas.

De topper in de 3e Klasse A tegen titelconcurrent Arnemuiden 3 leverde een 5-5 remise voor Hotak’68 3 op. Hierdoor blijft de voorsprong van 12 punten gehandhaafd waarbij wel moet worden vermeld dat Arnemuiden 3 nog een wedstrijd tegoed heeft. Roland van den Heuvel en Youri Aarden wonnen beide 2 maal. Martijn Withagen wist ook nog een graantje mee te pakken door ook 1 enkelspel te winnen.

Door een 4-6 overwinning bij het Vlissingse Westerzicht 1 houdt Hotak’68 4 nog altijd  zicht op lijfsbehoud in de 4e Klasse B. De achterstand op de voorlaatste plaats (Kerkwerve 1) bedraagt nog maar 2 punten. Patrick van Loon en Kees Overbeeke tekenden beide voor 2 overwinningen. Linley Steenbak en het dubbel zorgde voor de overige 2 punten.

Om nog wat verder weg te geraken van de degradatiezone in de 5e Klasse C was een overwinning van het 5e erg wenselijk. Helaas werd er een kleine nederlaag (6-4) geleden tegen ODT 7 uit Roosendaal. De laatste 2 wedstrijden van de competitie zullen beslissend zijn in de degradatiestrijd met Die Meede 4 en Het Markiezaat 6 . Kees Adriaanse won 3 maal en ook Toon van Loon wist nog een overwinning mee te pakken.

In de 7e Klasse A stond er een heuse topper op het programma; Westerzicht 3 uit Vlissingen tegen Hotak’86 6. Voor aanvang van de wedstrijd voerden de Hoogerheidenaren de ranglijst nog aan met 1 punt voorsprong op de Zeeuwen. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten aangezien de Zeeuwen behoorlijk uithaalden met een 8-2 zege. Roland van den Bogart was goed voor 2 zeges.

Jeugd

Het jeugdteam van Hotak’68 2 moest het opnemen tegen de meer ervaren spelers van Het Markiezaat 3 uit Bergen op Zoom. De Bergenaren bleken voorlopig nog een maatje te groot, 9-1 nederlaag. Van de ervaring die het jeugdteam nu opdoet kunnen ze volgend seizoen wellicht de vruchten van plukken. Tom van Oers wist toch weer knap een punt af te snoepen van de tegenstander.

Door Bas Rongen