Ook de 3e wedstrijd van Hotak’68 1 werd met ruime cijfers gewonnen. Red Stars ’58 2 uit Goirle werd met 8-2 opzij geschoven. Door deze overwinnen voeren ze de ranglijst aan in de Hoofdklasse A met 1 punt voorsprong op Unicum 1 uit Geldrop. Bob van Geffen was wederom de grote man met 3 winstpartijen, Roald Vos en Johan ’t Hooft deden het ook meer dan prima met ieder 2 zeges. Als kerst op de taart werd het dubbel ook nog gewonnen door Bob en Roald.

Na de 9-1 overwinning in de afgelopen competitieronde volgde nu weer een ruimte overwinning, 7-3 tegen Het Markiezaat 2 uit Bergen op Zoom. Sophie Dijkers, Dennis Overbeeke en Stefanie van den Heuvel wonnen ieder 2 enkelpartijen. Stefanie en Dennis wonnen tussendoor ook nog het dubbel waardoor het 2e team aan kop staat in de 2e klasse A.

Ook een mooie ruime overwinning voor het 3e seniorenteam. Nu werd Het Markiezaat 3 met 7-3 verslagen. Net als team 1 en team 2 voert nu ook het 3e de ranglijst aan met 5 punten voorsprong op de achtervolger Arnemuiden 3. Martijn Withagen, Youri Aarden en Roland van den Heuvel waren ieder 2 maal succesvol. Door ook het dubbel te winnen gingen ze met ruime winst cijfers naar huis.

Hotak’68 4 moest ditmaal afrekenen met Scaldina 1 uit Zierikzee. De Zeeuwen begonnen sterk en kwamen dan ook op een 0-5 voorsprong. De Hotakkers herstelde zich naarmate de wedstrijd vorderen. Ze wisten in het vervolg van de wedstrijd nog 3 enkelspelen te winnen. Eindstand: 3-7. Patrick van Loon won 2 maal en Kees Overbeeke 1 maal.

Na 2 ruime nederlagen volgde er nu een mooie 6-4 overwinning op Het Markiezaat 6 voor ons 5e seniorenteam. De weg naar boven is ingezet door dat Alfons Govers en Kees Adriaanse 2 partijen wonnen, en Mark Alberti ook 1 zege op zijn naam schreef. Het 6e punt kwam binnen door de winst op het dubbel.

Senioren 6 en Jeugd 2 had een competitie vrij weekend.

Door Bas Rongen