Na de 10-0 overwinning van vorige week begonnen ze met volle moed aan de wedstrijd. Met een knappe 7-3 overwinning konden ze meer dan tevreden zijn. Door de zege nestelt het 1e zicht aan de kop van de ranglijst. Bob van Geffen won 3 maal en de overige punten kwamen op naam van Johan ’t Hooft (2x), Peter van Oevelen (1x) en het dubbel.

Ons 2e seniorenteam mocht eindelijk ook aan de bak. Ze lieten er geen gras over groeien en toonde aan dit jaar wel eens vooraanstaande rol in de competitie te kunnen gaan spelen. Smash’76 2 werd met 9-1 van het kastje naar de muur gestuurd. Edwin Kommers en Dennis Overbeeke wonnen beide 3 maal. De resterende punten werden verzilverd door Sybren Maas (2x) en het dubbel.

Na de overwinning van vorige week volgde er nu wederom een mooie overwinning voor Hotak’68 3. Arnemuiden 3 werd met 8-2 opzij gezet waardoor ze nu ruim aan de leiding gaan in de 3e klasse. Roland van den Heuvel keerde in bloedvorm getuige zijn 3 overwinningen. Youri Aarden en Martijn Withagen deden het ook verdienstelijk door ieder 2 partijen te winnen. Tussendoor werd het dubbel ook nog gewonnen wat al met al een prima overwinning opleverde.

In de 4e klasse moest het 4e seniorenteam het opnemen tegen het 1e team van de Pin Pongers uit Wouwse Plantage. Het werd een krappe maar zwaarbevochten zege van 6-4. Na het gelijkspel in de 1e wedstrijd van het seizoen dus weer een resultaat om tevreden mee te zijn. Linley Steenbak was goed op dreef en won 3 partijen. De overige 3 punten werden verdeeld over het dubbel, Cees de leeuw en Bas Suijkerbuijk.

Na een forse nederlaag van afgelopen week volgde er nu weer een ruime nederlaag, 2-8 tegen ODT 7 uit Roosendaal. Het lijkt er op dat het 5e nog op stoom moet komen en dat gaat zeker ook wel lukken. Alfons Govers en Mark Alberti wonnen beide 1 partij.

Voor het 6e was het de eerste wedstrijd van het seizoen in de 7e klasse. TT Goes 2 was de tegenstander, maar bleek toch een maatje te klein. Met een 9-1 overwinning lieten ze zien dat dit seizoen zeker met hun rekening moet worden gehouden wat betreft de bovenste plaatsen in de ranglijst. Roland van den Bogart en Claudia van der Poel wonnen 3 maal. Bas Rongen won er 2 en ook het dubbel werd gewonnen.

Ook Jeugd 1 speelde competitie. Zij maakte hun debuut in de competitie en daar is een eigen verslag van. Klik hier om het te lezen.

Door Bas Rongen